Προς το περιεχόμενο

Επιλογή προενισχυτή μικροφώνου -channel strip

ntonto1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά . Καλή χρονιά εύχομαι σε όλους . Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας στην επιλογή προενισχυτή  μικροφώνου με bunget περίπου στα 800 . Αν τώρα είναι κάτι που αξίζει το λίγο παραπάνω θα κάνουμε την υπέρβαση. Προς το παρών ηχογραφώ με τον προενισχυτή της κάρτας ήχου (focusrite scarlet 18i6) και που και που με το sm pro audio  tc01 που έχω .

Τα μικρόφωνα μου είναι το acg c451b για όργανα και το shure ksm27 για φωνή κτλ.

Έχω σκοπό να αγοράσω και κάποιο μικρόφωνο ακόμα στην πορεία με υποψήφιο το

neumann tlm 103 . Βέβαια υπάρχει και μια ερώτηση εδώ... αξίζει τον κόπο να δώσω τόσα χρήματα η θα μπορούσα να παίξω και σε πιο φτηνές σειρές όπως το focusrite isa one η το golden age project 73 ;;; Ακούω απ όψης λοιπόν ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήταν αρκετά πιο εύκολο να σε βοηθήσουμε αν είχαμε λίγες παραπάνω πληροφορίες.

π.χ. Τι "επιπέδου" ηχογραφήσεις προσδοκάς να πετύχεις;

Γιατί δεν σε καλύπτει αυτό που ήδη έχεις;

Υ.Γ.

Γενικά πάντως είμαι της άποψης ότι η αναβάθμιση της ποιότητας του ήχου μας έχει να κάνει με πάρα πολλά μικρά και μεγάλα πράγματα (χώρος, εξοπλισμός αλλά κυρίως γνώση και "σωστή" χρήση του υπάρχοντος εξοπλισμού μας κλπ).

Οπότε σε πρώτη φάση πάντα προβληματίζομαι αν κι κατά πόσον είναι πράγματι αναγκαία μια οποιαδήποτε αγορά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου