Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Πρωτοχρονιά έχουμε....κρίση εχουμε....ολα σε συσκευασια δωρου 1+1 ερχονται... ειπα να ακολουθησω και εγω το Trend της εποχης και να ποσταρω 1+1+1 ;D νεα..... χαλαρωτικα κομματακια...για να παει κατω η γαλοπουλα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Έμεινες μέσα έτσι? ;D Πρώτα πρώτα, χρόνια πολλά και να χαίρεσαι το νέο μέλος της οικογένειάς σου!!!! Delay άκουσα, wah wah άκουσα, tremolo επίσης, χαρακτηριστικό ήχο πλήκτρων άκουσα(ωραίος ήχος fart ;D στο Cold), ωραίες μελωδίες άκουσα, κάτι διαφορετικό από σένα, όμως, δεν άκουσα. Κάποια στιγμή κάνε την υπέρβαση, βρε παιδί μου :-X και γράψε κάτι διαφορετικό. Χωρίς πλάκα αν μου κλείσουν τα μάτια και μου βάλουν να ακούσω ένα κομμάτι σου θα καταλάβω αμέσως :o ότι είναι δικό σου. Φιλικά (εννοείται), Φώτης. Υ.Γ. Έτσι γιά την ιστορία 8), μου άρεσε πιό πολύ το Reeling. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος όπως συνήθως! :D Ο ήχος σου είναι trademark. Ακούγοντας, καταλαβαίνει αμέσως κάποιος ότι είναι κάποιο κομμάτι σου. Όχι μόνο από τον ήχο αλλά και από το χαρακτηριστικό ύφος/στυλ του κομματιού. Καλή χρονιά εύχομαι με υγεία πάνω από όλα!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Χωρίς πλάκα αν μου κλείσουν τα μάτια και μου βάλουν να ακούσω ένα κομμάτι σου θα καταλάβω αμέσως Shocked ότι είναι δικό σου. το καλυτερο κοπλιμεντο που μου εχουν κανει ποτε... ;) Καλη χρονια σε ολους! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Ο ήχος σου είναι trademark. Ακούγοντας, καταλαβαίνει αμέσως κάποιος ότι είναι κάποιο κομμάτι σου. Όχι μόνο από τον ήχο αλλά και από το χαρακτηριστικό ύφος/στυλ του κομματιού. Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Καλή Χρονιά SF! :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Καλή χρονιά και από μένα ΣΦ.Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω δουλεια σου αλλά δεν ξανασχολίασα είναι η αλήθεια.Συνφωνώ με όλους που κατα καιρούς γράφουν ότι ο ήχος είναι χαρακτηριστικός. Το θέμα για μένα είναι ότι δεν μπορώ να ξεχωρίσω ότι αυτό ειναι αυτό το τραγούδι και αυτό είναι το άλλο,και οι stones είχαν τον ήχο τους πχ αλλά τα τραγούδια τα καταλαβαίνεις από ενα χιλιομετρο πιο είναι πιο.Φυσικά δεν είμαι εγώ που θα σου πω πως και γιατι απλά γνώμη μου είναι να κινηθείς και σε άλλα μουσικά μονοπάτια ,ενορχηστρώσεις ,γιατί αυτό το έχεις πλέον και το κάνεις καλά.Λίγος πειραματισμός παραπάνω ίσως λέω γω να σου άνοιγε και άλλες δημιουργικές πόρτες.Αυτά γενικά οι ιδέες και το γενικό κονσεπτ ακούγεται καλά,αλλά υπάρχει ένα αλλά. Αυτά βέβαια με φιλική διαθεση,και πάλι σου εύχομαι μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 @ Johnny.T το SF12 ειναι ενα συγκεκριμενο Project μεταξυ αλλων που κανω (κυριως ελληνικα τραγουδια γραφω εδω και πολλα χρονια ,παλια με τη μπαντα μου,τωρα πλεον για αλλους) οποτε εχει συγκεκριμενο σκοπο ,υφος και διασταση...η ¨επαναληπτικοτητα¨,που δεν ειναι ακριβως τετοια αλλα λεμε τωρα, ειναι επιλογη μου για το συγκεκριμενο project ;) να εχεις και εσυ μια καλη χρονια με δυναμη και υγεια! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσιευμένο 1 Ιανουαρίου 2014 Οντως το ένα τραγούδι με στίχους που άκουσα ,την συνεργασία σας εδώ στο νοιζ αν και ήταν πάλι κόντα στο ύφος σου ήταν από την άλλη διαφορετικό.Τολμώ να πω πιασαρικο και καλό τραγούδι.Τεσπα νομίζω ότι ξες καλυτερα τι και γιατί το κάνεις καλύτερα από όλους μας επομένως δεν έχω κάτι παραπάνω να προσθέσω. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση