johndelover Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Γεια σας. Θελω να αγορασω ηχεια μονιτορ και θα ηθελα τη βοηθεια σας. Ο χωρος μου ειναι 3,10μ Χ 3μ. Ειμαι αναμεσα στα genelec 8040,8030 και mackie hr 624 Ποια προτιενετε για το χωρο μου? Λετε να παρω ηχεια 5" ή 6" (ιντσες)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2006 Πάρε αυτά που θα σου αρέσουν περισσότερο όταν τα ακούσεις. Είναι πολύ σωστές αγορές. Φρόντισε να έχεις δικό σου CD και να τα πάρεις σε συμφέρουσα τιμή. Καλύτερα να έχεις μεγαλύτερο γούφερ για περισσότερα μπάσα. Πέρα από τον μικρό χώρο που έχεις σήμερα, αύριο μπορεί ν' αλλάξεις και όταν ένα ηχείο είναι σωστό, δεν το αποχωρείζεσαι εύκολα. Τα sub των εν λόγω εταιριών που τους ταιριάζουν, κοστίζουν άλλο ένα ζευγάρι ηχεία... Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrakas00 Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Πάρε αυτά που θα σου αρέσουν περισσότερο όταν τα ακούσεις. Είναι πολύ σωστές αγορές. Φρόντισε να έχεις δικό σου CD και να τα πάρεις σε συμφέρουσα τιμή. Καλύτερα να έχεις μεγαλύτερο γούφερ για περισσότερα μπάσα. Πέρα από τον μικρό χώρο που έχεις σήμερα, αύριο μπορεί ν' αλλάξεις και όταν ένα ηχείο είναι σωστό, δεν το αποχωρείζεσαι εύκολα. Τα sub των εν λόγω εταιριών που τους ταιριάζουν, κοστίζουν άλλο ένα ζευγάρι ηχεία... σωστος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2012 Επαναφέρουμε ενα θεμα μονο οταν εχουμε λόγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση