Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Το Microkorg δεν μου άρεσε όταν το είχα δοκιμάσει.Ούτε ηχητικά,αλλά ούτε και ο τρόπος που επεξεργαζόσουν την μηχανή του. Ενώ με την ποιότητα κατασκευής ξετρελάθηκες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Το Microkorg δεν μου άρεσε όταν το είχα δοκιμάσει.Ούτε ηχητικά,αλλά ούτε και ο τρόπος που επεξεργαζόσουν την μηχανή του. Ενώ με την ποιότητα κατασκευής ξετρελάθηκες ;D Μην μου το θυμίζεις Μανώλη μου !! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Ο Μανωλης επιτρεπεται να μην απαντησει γιατι μπορει να θεωρηθει διαφημηση ;D ;D ;D Σ'ευχαριστώ που με βγάζεις από την δύσκολη θέση :) Γι'αυτο υπαρχουν και τα π.μ. ;) @waterfall......Δεν εχεις αδικο αλλα στην περιπτωση που ενας "πληκτρας" αναζητησει κατι παρομοιο πιστευω οτι να εγραφε καποιος γνωστης κατι παραπανω θα ηταν πιο "καλο" Εμενα προσωπικα μου φτανει αυτο στα μπλε γραμματα ;) think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Aν μιλαγαμε για Roland, μπορει, αλλα τωρα δεν εχει προβλημα να απαντησει. :PΚοίτα να δεις, δεν έχω τέτοια προβλήματα, αλλά... τι θες τώρα να κάθομαι να εξηγώ και να γράφω τα αυτονόητα; Άλλωστε έγραψες κάποια πράγματα πιό πάνω. Μην μου το θυμίζεις Μανώλη μου !! Sorry Κώστα μου αλλά δεν φταίω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Messalion, εχουμε γραψει αρκετα για το Mini/Ultranova στο ΝΟΙΖ, καποιος μπορει να ψαξει να βρει, να διαβασει και να καταλαβει. Mini/Ultranova rules. Και δεν χρειαζεται να το γραψει το Κeyboard, αφου το εχει (το Ultranova) ο "πατερας" (Εγω), τι αλλο θες? ;D ;D Ναι @Μανωλη, πλακα κανω. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2013 Mininova.......! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση