ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ ενδιαφέρον στα δικά μου αυτιά και σύμφωνα με τα δικά μου ακούσματα. Πολύ καλή δουλειά, περιμένουμε και συνέχεια. 8) p.s.: Ακόμα και μονότονο και κουραστικό να το έβρισκα (που δεν ισχύει φυσικά), δεν θα το έλεγα φόρα παρτίδα για να προσβάλλω τον συνθέτη/παραγωγό, και με τον χοντροκομμένο και αγενέστατο τρόπο που γράφτηκε. Δυστυχώς ορισμένα πράγματα δεν μπορείς να τα περιμένεις απ' όλους, π.χ. την ευγένεια. Τελικά όπως μάθει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Το βρήκα πολύ καλοδουλεμένο για το είδος του (στο οποίο δεν είμαι και ειδικός). Επίσης έχει νομίζω και ένα μικρό twist σαν άποψη, κατ' εμέ θετικό στοιχείο σε οποιαδήποτε δουλειά. Περί μονοτονίας: η μονοτονία δεν είναι πάντοτε κάτι κακό. Κάποιοι ακόμη και στο r'n'r την επιδιώκουν: spacemen 3 κλπ. Στα ηλεκτρονικά είδη μπορεί να είναι ακόμη πιο θεμιτή επιδίωξη. Πάντως σαν χαλί που το άφησα να παίζει καθώς σέρφαρα, δεν με κούρασε, παρότι παρατήρησα την επαναληπτικότητα του θέματος. Επίσης με εντυπωσίασε θετικά το γεγονός ότι το αρχικό υλικό είναι από κασέτα το 1994 (μου θύμισε και τα νιάτα μου ;D ) και η επεξεργασία που του έγινε ακούγεται πολύ καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Μετά τις παρατηρήσεις και τις επιπλήξεις που μου έγιναν, ζητάω γονυπετής και μετανιωμένος, ταπεινά συγγνώμη και ανακαλώ την πρώτη μου κριτική και την αντικαθιστώ με μια καινούργια. Πολύτονο και ακούραστο. Αφτια. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. Το κομμάτι για μένα δεν είναι για άκουσμα με πλήρη αφοσίωση αλλά ταιριάζει σε μια συνοδεία δραστηριότητας π.χ. soundtrack. Λάθος το "πέσιμο" στον Βαρτάνη για την ειλικρινή του γνώμη. Αυτό θεωρεί ο άνθρωπος, αυτό είπε. Δεν ήταν ούτε αγενής, ούτε κακός. Και η ειλικρίνεια μιας γνώμης βοηθάει πολύ περισσότερο τον καλλιτέχνη που ψάχνει να βελτιωθεί. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Άλλο ειλικρινής γνώμη, άλλο αγένεια. Και η ανάγκη για υπεράσπιση της αρχικής κριτικής με ακόμα πιο άκομψο, ειρωνικό τρόπο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Και άλλο επικοδομητική κριτική, άλλο απαξίωση. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Η ''αναγκη''( χαχαχαχα )για υπερασπιση της αρχικης μου κριτικης, είναι γιατι βλεπω ότι καποιοι τρώγονται με τα ρουχα τους. Αυτό που με τσακισε,παντως, ωρε κυκλωπα, ηταν αυτό .......Και η ανάγκη για υπεράσπιση της αρχικής κριτικής με ακόμα πιο άκομψο, ειρωνικό τρόπο, αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Αν εχεις επιχειρηματα, τι τα θες τα βληματα.(copyright Vartanis) Την απαξιωση δε, δεν την συζητω. Κουραστικο και μονοτονο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αν θες βοηθεια, που θες, κανε ένα πμ. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν εχεις επιχειρηματα, τι τα θες τα βληματα.(copyright Vartanis) Περί βλημάτων μάλλον κάτι περισσότερο θα ξέρεις, αν μιλάς από προσωπική πείρα. Δεν το κατέχω το άθλημα, συγγνώμη. Δηλώνω μη ειδικός. Την απαξιωση δε, δεν την συζητω. Κουραστικο και μονοτονο. Τι δεν καταλαβαίνεις; Αν θες βοηθεια, που θες, κανε ένα πμ. Δε νομίζω να ασχοληθώ περαιτέρω με ακόμα μία κλινική περίπτωση. Βρες κάποιον διανυκτερεύοντα ιατρό ειδικό για την πάθησή σου. Προσωπικά τελώ εν αδεία διακοπών. Νομίζω ο SF ξέρει τα περί ψυχιατρικών κλινικών, ρίχτου ένα πμ μπας και σου προτείνει τη δική του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν ψάχνεις να ξυστείς καπου, επεσες στον σωστο ανθρωπο. Εχω κανει το master μου πανω σε βληματα. Το 'χεις. Παντως καναμε καλο στον ΟΡ, γιατι με τις παπαριες μας ασχοληθηκε κοσμος μαζι του και ακουσε το τραγουδι του. Πηρε αυτό που ηθελε. Λεω εγω τωρα. Ζορισου λιγο κυπλωπα. Δεν το'χεις. Παμε για παιδικη; 8) Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Αν ψάχνεις να ξυστείς καπου, επεσες στον σωστο ανθρωπο. Εχω κανει το master μου πανω σε βληματα. Το 'χεις. Παντως καναμε καλο στον ΟΡ, γιατι με τις παπαριες μας ασχοληθηκε κοσμος μαζι του και ακουσε το τραγουδι του. Πηρε αυτό που ηθελε. Λεω εγω τωρα. Ζορισου λιγο κυπλωπα. Δεν το'χεις. Παμε για παιδικη; 8) ΠΣΣΣΣΣΣΣΣ, πολλούς μαστερο-διδακτορικούς έχει εδώ μέσα. Εδώ δεν είναι νόιζ, η ακαδημία αθηνών είναι με τόσες φωτεινές αυθεντίες. Άσε με να μαντέψω. Της σχολής SF κι εσύ; Πολλά κρούσματα μεγαλοϊδεατισμού έπεσαν εδώ μέσα τελικά τελευταία. Μάλλον ορισμένοι χρειάζεστε λίγο group therapy. Επαναλαμβάνω, θα σου κάνει καλό να ζητήσεις τη βοήθεια ενός ειδικού. Πες στον SF να σου συστήσει το δικό του. Και προσοχή στο πρωτοχρονιάτικο τραπέζι, από την πολλή πείνα, μην τυχόν κάνεις το λάθος και δαγκώσεις τη γλώσσα σου και έχουμε θύμα δηλητηρίασης πρωτοχρονιάτικα. Κρίμα είναι να χαθεί ένα τέτοιο εξέχον μέλος του τρελοκομείου που λέγεται νόιζ. Αυτά από μένα και καλή χρονιά. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Εχω κανει το master μου πανω σε βληματα. Το 'χεις. Ζορισου λιγο κυπλωπα. Δεν το'χεις. Αναποφασιστο σε κοβω... Btw, τελικα ο τιτλος τι λεει? "ΗΧΟΜΥΘΙΕΣ: Ηλεκτρικά Πούλια" ή "ΗΧΟΜΥΘΙΕΣ: Ηλεκτρικά Πουλιά"? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση