Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο σετάρισμα της EMU-0404

NemOOO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους....

Λοιπόν βοήθεια....Εχω την emu-0404 εδώ και κανένα δίμηνο....Παρόλο που με το midi τα πάω μια χαρα το πρόβλημα είναι το audio...

Χρησιμοποιώ το live 5, και στα preferences επιλέγω DirectX/MME...Στο input επιλέγω την κάρτα μου. Αλλα δεν μου δίνει σήμα όταν συνδέω καρφί με καρφί τα πλήκτρα μου...

Επίσης με το asio4all μου δείχνει στο advanced το line in της κάρτας μου να είναι unavailable....

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Εχεις κανείς καμια ιδέα?

Time is just a fraction of the sine.......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα σε όλους....

Λοιπόν βοήθεια....Εχω την emu-0404 εδώ και κανένα δίμηνο....Παρόλο που με το midi τα πάω μια χαρα το πρόβλημα είναι το audio...

Χρησιμοποιώ το live 5' date=' και στα preferences επιλέγω DirectX/MME...Στο input επιλέγω την κάρτα μου. Αλλα δεν μου δίνει σήμα όταν συνδέω καρφί με καρφί τα πλήκτρα μου...

Επίσης με το asio4all μου δείχνει στο advanced το line in της κάρτας μου να είναι unavailable....

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Εχεις κανείς καμια ιδέα?[/quote']

δεν εχω ασχοληθει με το live ιδιαιτερα αλα σιγουρα ειναι καλυτερο να χρησιμοποιησεις το emu asio παρα το asio4all.

Λοιπόν παίδες αλλη μια ερώτηση γιατι μάλλον βρήκα τι φταίει...

Μπορείτε να μου πείτε οι κάτοχοι της εν λόγω κάρτας πώς γίνεται να κάνω output στην onboard μου (realtek AC 97)?

Λοιπόν παίδες αλλη μια ερώτηση γιατι μάλλον βρήκα τι φταίει...

Μπορείτε να μου πείτε οι κάτοχοι της εν λόγω κάρτας πώς γίνεται να κάνω output στην onboard μου (realtek AC 97)?

αν ενοεις να την απενεργοποιησεις,αυτο γινεται ειτε απο το control panel,ειτε απο το bios.

Οχι εννοώ άν γίνεται με κάποιο τρόπο να στέλνω το σήμα απο το line in της κάρτας στην Onboard μου..Δηλαδη να μην πάει στην έξοδο της emu-0404...

Οχι εννοώ άν γίνεται με κάποιο τρόπο να στέλνω το σήμα απο το line in της κάρτας στην Onboard μου..Δηλαδη να μην πάει στην έξοδο της emu-0404...

δοκιμασε απο το control panel να βαλεις για sound playback την ac 97 και στο sound recording αφησε την emu.αλα γιατι να το κανεις αυτο?ειναι ακυρο... 8O

Ok..Thanx....

Ο κουφός λόγος που θέλω να το κάνω είναι γιατι δεν έχω ακόμα monitor και δυστυχώς παίζω με τα ηχεία του υπολογιστή (2.1) ... και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος για να τα συνδέσω στην emu....:)

Ok..Thanx....

Ο κουφός λόγος που θέλω να το κάνω είναι γιατι δεν έχω ακόμα monitor και δυστυχώς παίζω με τα ηχεία του υπολογιστή (2.1) ... και δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος για να τα συνδέσω στην emu....:)

φυσικα υπαρχει.θα αγορασεις τους καταληλους ανταπτορες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου