freerock1974 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Eξαιρετικο απ ολες τις αποψεις! Ωραιο νευρο,αλητεια,δεμενοι,ο ντραμερ οδηγΑει πολυ καλα τη μπαντα, πολυ ωραια παραγωγη--->(επιτελους η φωνη-του ΠΟΛΥ καλου τραγουδιστη- ακουγεται καμπανα και δεν κρυβεται πισω απ τους θαμνους). Τα συγχαρητηρια μου και καλη επιτυχια! :) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 ...οπότε είμαι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσω τη βοήθεια σας. Κι εμεις στην ευχαριστη θεση να στην προσφερουμε ;D Χρονια καλα και καλη επιτυχια! Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkmspm Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά! Μας δίνεται δύναμη για τη συνέχεια! Ευχαριστω πολύ ;D ;D ;D www.facebook.com/BlackBodyRadiationAthens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίο το τραγουδάκι σας,θα συμφωνίσω για την προφορά. Όσο για την μίξη νομίζω πως στα φωνητικά το βάθος του κάτι χρειάζεται(κατά το δικό μου αυτί πάντα) Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση