akisgr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα σε όλους, καλές γιορτές να έχουμε! :) Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ψάχνω stereo mics ώστε να ηχογραφώ το πιάνο που έχω στο σπίτι μου. (έχω ακούσει ότι τα stereo mics είναι πολύ καλή επιλογή για να δώσουν καλό αποτέλεσμα, ελπίζω να ισχύει). Όσον αφορά την τιμή μπορείτε να με κατευθύνεται σε διάφορες κατηγορίες. (η αλήθεια είναι πως όσο πιο χαμηλή τόσο καλύτερα ;D ) Ο εξοπλισμός μου είναι: Focusrite Saffire 6 (κάρτα ήχου) Presonus TubePre (προενίσχυση) Samson headphone Pre-amp (προενίσχυση) Rode NT-1 (MIC) Shure SM 57 (MIC) Ευχαριστώ! :) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Παρε ακομα ενα Rode NT-1 και θα εισαι οκ. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Παρε ακομα ενα Rode NT-1 και θα εισαι οκ. Λες Νίκο;;; Καλή λύση μου ακούγεται...... ;D θα γράφω και ακουστικές στέρεο (και όχι μόνο ;) ) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση