gio5aMG Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτή http://www.thomann.de/gr/blueridge_br_40.htm για παράδειγμα... Πάρε κάποιον φίλο σου που έχει λίγο περισσότερη εμπειρία και γύρνα ΟΛΑ τα μαγαζιά και ΠΑΙΞΕ. Μόνο έτσι θα διαλέξεις ακουστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πυξ λαξικος Κ. Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2013 Aυτο θα κανω απλως θελω να εχω καποιες επιλογες απο πριν να μην ψαχνω στα τυφλα..ευχαριστω παντος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πυξ λαξικος Κ. Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 παρεπιπτοντος και λαμβανοντας υποψη και τις αλλες εισηγησεις που μου κανατε ( ευχαριστω..! ) , σιγουρα θα παω σε καταστηματα το συντομοτερο να παιξω, αλλα επειδη θα ηθελα να εχω ετοιμες ''επιλογες''... για αξιοπρεπη ηχο σ'αυτα τα λεφτα θα μου συστεινατε Ibanez ή μπα... π.χ http://www.thomann.de/gr/ibanez_ael207e_tks.htm http://www.thomann.de/gr/ibanez_ael20etks.htm Ας απαντησουν αυτοι στους οποιους δεν εγινα ακομα ενοχλητικος.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gio5aMG Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ θα σου πρότεινα -με τα λεφτά που δίνεις- να πας για μασίφ καπάκι. Επίσης, μιας και αναφέρθηκαν οι Fender, έχω παίξει αρκετά με μια συγκεκριμένη φίλου, δε θυμάμαι μοντέλο, που με τρελαίνει ο ήχος της, πολύ γλυκός, γεμάτος, ταμάμ για ακόρντα. Προτιμώ τη Yamaha μου βέβαια για πιο all around πράγματα ακόμα και σε σύγκριση με τις φθηνές Takamine. Αυτά από τη μικρή μου εμπειρία, όπως καταλαβαίνεις είναι και λίγο υποκειμενικό το θέμα. Για τις Ibanez δε μπορώ να έχω άποψη, η μία δε είναι εφτάχορδη;;!, δεν χάνεις τίποτα να τις δοκιμάσεις αλλά καλύτερα να εστιάσεις στις Walden, Lag, Blueridge, Recording King, Takamine, συγκεκριμένες Yamaha, οι Ovation πως σου φαίνονται; Με κάθε επιφύλαξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2013 ΕΕΕΕΕΕΕΕφυγες για BLUERIDGE με κλειστα ματια... μη μειώνετε τις κιθαρες αυτές βαζονταστες διπλα σε fender... ειπαμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πυξ λαξικος Κ. Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 Τις fender προσωπικα τις εχω αποκλεισει γιατι ακουσα και απο πολλους γενικα οτι δεν ειναι και πολυ καλες , εχει και 'μενα ενας φιλος μου, επαιξα και ηταν τελιως αχρωμη.. παρεπιπτοντος οι ovation δεν μου πολυ αρεσουν δεν ειναι του style μου...γενικα εχω προσανατολιστει στις takamine και blueridge, αλλα ψαχνω οπως ειπες για ποιο ''all around'' πραγματα. ευχαριστω παντος.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 Τις fender προσωπικα τις εχω αποκλεισει γιατι ακουσα και απο πολλους γενικα οτι δεν ειναι και πολυ καλες , εχει και 'μενα ενας φιλος μου, επαιξα και ηταν τελιως αχρωμη.. παρεπιπτοντος οι ovation δεν μου πολυ αρεσουν δεν ειναι του style μου...γενικα εχω προσανατολιστει στις takamine και blueridge, αλλα ψαχνω οπως ειπες για ποιο ''all around'' πραγματα. ευχαριστω παντος.. :) Ψάχνεις ακουστική.. Άρα βγάλε έξω τις ovation που είναι καταπληκτικές κιθάρες για live και ακουστικά βγάζουν άλλο ήχο.. πιστεύω πως δεν είναι αυτό που χρειάζεσαι.. Και για να πάρεις μια ovation ovation πρέπει να έχεις πάνω από χιλιάρικο τουλάχιστον.. Αρα "Χ" στις ovation... Με τις takamine τώρα τι παίζει.... Για να βρεις τον ήχο της blueridge των 300-400€ σε αντίστοιχη takamine δίνεις πιστεύω πάλι χιλιάρικο... Αν πάρεις μια takamine με 300 -400 ευρώ απλά θα είναι μια καλή κιθάρα αν και τις αποφεύγω τις takamine προσωπικά δε θα έπαιρνα ποτέ.. Οπότε.... Είναι μονόδρομος... Διαλέγεις φιλε μου.. Αν θες πάρε blueridge ,αν οχι πάρε μια blueridge, δοκίμασε και κάποια blueridge μετά.. Εσύ διαλέγεις φιλε δικα σου χρήματα είναι.. Δε θέλω να σ επηρεασω.. BLUERIDGE. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
πυξ λαξικος Κ. Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 xaxaxa ;) Επηρεασε με ελευθερα..τωρα που το λες μαλλον για blueridge παω και συγκεκριμενα αυτη που ειπε ο φιλος πιο πανω http://www.thomann.de/gr/blueridge_br_40.htm , που ειναι σε αυτα τα λεφτα , γιατι ακουσα καποια reviews στο youtube και μου αρεσε πολυ ο ηχος της..! ειναι αυτο που θελω ...συνεχισε να επηρεαζεις κοσμο.. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 Φίλε μου η fender και η ibanez που έχεις βάλει στο μάτι δενέχουν ίδιο ήχο λόγο σχήματος δεν ξέρω αν είναι μεγάλες η όχι παίζει ρόλο και το μέγεθος που έχει το σκάφος. Προσδιόρισε το τι ήχο ζητάς και μετά να πας σε αυτό το "στυλ" να το πω. Μπορείς ή σε μαγαζιά ή να πάρεις μία ιδέα από το youtube για το τι σχήμα προτιμάς εκτός αν δεν έχεις τόσο πρόβλημα,απ'όσο ξέρω το σχήμα που έχει η fender έχει μοιρασμένες συχνότητες. Δεν έχω και πολύ ιδέα από ακουστικές απλά τα έθεσα ως κάποια παρατήρηση,σωστή ή λάθος θα μας το πει κάποιος με πιό πολύ εμπειρία. Τα μασίφ καπάκια υπάρχουν και σε φτηνά μοντέλα,αλλά τα παΪνά αν είναι από ξύλο τότε εκεί το πλερώ λίγο εώς πολύ ακριβά. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 31 Δεκεμβρίου 2013 xaxaxa ;) Επηρεασε με ελευθερα..τωρα που το λες μαλλον για blueridge παω και συγκεκριμενα αυτη που ειπε ο φιλος πιο πανω http://www.thomann.de/gr/blueridge_br_40.htm , που ειναι σε αυτα τα λεφτα , γιατι ακουσα καποια reviews στο youtube και μου αρεσε πολυ ο ηχος της..! ειναι αυτο που θελω ...συνεχισε να επηρεαζεις κοσμο.. :P +1 ;) είσαι σε πολύ καλό δρόμο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση