atreu73 Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2013 Από την αρχή μου θύμιζε έντονα κάτι άλλο αυτό το κομμάτι. Ωστόσο... Το 'γραψα. arcadia_ego.1.mp3 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
samy paraga Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 23 Δεκεμβρίου 2013 1. Θέλω στίχοι 2. βλέπω βελτίωση στη χρήση των vst και πλουραλισμό :D 3. κάνω μια υπόθεση για το τι θυμίζει, αλλά δεν σου λέω, τουλάχιστον προς ώρας. 4. Δεν σε λέω ακόμα τη γνώμη μου, περιμένω να το ακούσω και με στίχοι ναούμ. ;D 5. και μόνο πως γράφεις πράγματα εκτός των συνηθισμένων μου είναι αρκετό ΥΓ Δυστυχώς οι χειμερινές μου διακοπές έγιναν πληρωμές λογαριασμών, σέρβις τουτουνιού, τέλη κεκλοφορίας και οδοντογιατρός, οπότε δεν θα τα πούμε από κοντά παρά του χρόνου πια ;D ;D ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 γράφεις πράγματα εκτός των συνηθισμένων Αυτο που λεει ο Δημητρης. Πολυ με αρεσε φιλτατε,πολυ ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Ωπ, χριστουγεννιάτικο δώρο :) Οτι είπαν οι απο πάνω - Υπέροχα ιδιαίτερος, όπως πάντα. Καλές γιορτές!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ ωραίο, πρωτότυπο, "δικό σου". Αλλά τους στίχους θα έπρεπε να τους ακούμε, όχι να τους ζητάμε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο, ταξιδιάρικο και ιδιαίτερο. Μου άρεσαν τα σημεία με τα δίφωνα που έκανες καθώς και η πολύ καλή χρήση του πλήκτρου. Τα μπράβο μου. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Μονη μου ένσταση, το chorus που δημιουργειται απο την ύπαρξη των 2 ίδιων φωνων. Θα μου καθόταν καλυτερα μία φωνή μονο (περα απο το σημειο που διαφοροποιούνται φυσικα), ή μια διαφορετική (γυναικεία?) φωνή. Το κομμάτι είναι υπέροχο. Πολύ ώριμο και σε κατατάσσει στους αγαπημενους μου νοιζ-συνθετες. Τα παλιότερα σου κάποιες φορες μου αρεσαν πολυ, κάποιες με δυσκολευαν λίγο. Ο στίχος όμως παντα σε ψηλό επίπεδο... Τα συγχαρητήρια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 24 Δεκεμβρίου 2013 Συνοπτικά. Νομίζω ότι όντως θα ήταν καλύτερο με γυναικεία φωνή. Αν ήταν και δύο οι γυναίκες ακόμα καλύτερα (δεν το εννοώ σεξουαλικά). Σκίζω το καλσόν μου που για ακόμη μια φορά τα στίχοι δεν γίνονται αντιληπτά. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει. Να παινευτώ λίγο ότι το logic έμαθα να το δουλεύω καλύτερα. Έμαθα κι εκείνο το κουμπάκι του automation που ρυθμίζεις εντάσεις. Όρεξη να 'χεις και χρόνο. Και ξανά αι θενκ γιου για την ακρόαση. Μείνετε συντονισμένοι. Το παρών έχει συνέχεια. Υγ κρίμα Σάμυ που δεν θα ανέβεις. Μπορεί να μη χιόνισε αλλά κι η αιθαλομίχλη έχει το κατιτίς γιορτινό. ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Ο τίτλος με έκανε να ακούσω το κομμάτι. Τυχαίνει να έχω φίλο εικαστικό που έχει ασχοληθεί πολύ μ αύτο. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα απ το κομμάτι αλλά βρίσκω ότι έχει "κάτι" κάπου εκεί βαθυά. Ίσως με διαφορετική ενορχήστρωση/μίξη να έβγαινε πιο μπροστά αυτό το "κάτι". 8) φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Ο τίτλος με έκανε να ακούσω το κομμάτι. Τυχαίνει να έχω φίλο εικαστικό που έχει ασχοληθεί πολύ μ αύτο. Δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα απ το κομμάτι αλλά βρίσκω ότι έχει "κάτι" κάπου εκεί βαθυά. Ίσως με διαφορετική ενορχήστρωση/μίξη να έβγαινε πιο μπροστά αυτό το "κάτι". 8) Ναι ο τίτλος... Atreu, μιας και τον χρησιμοποιήσεις, τι σημαίνει κατα τη γνώμη σου? Και... δε μας δίνεις και τους "στίχοι", γιατί έχουμε κενά? Καλα Χριστούγεννα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση