Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 ψοφάς να πάρεις fender stratocaster, να, πάρε αυτή, απο μακριά φαίνεται φτυστή stratocaster, και από κοντά αν πλησιάσεις αρκετά γράφει εδώ με μικρά γραμματάκια fender!!!" τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται, ίσως κάνω λάθος κανεις λαθος... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 ψοφάς να πάρεις fender stratocaster' date=' να, πάρε αυτή, απο μακριά φαίνεται φτυστή stratocaster, και από κοντά αν πλησιάσεις αρκετά γράφει εδώ με μικρά γραμματάκια fender!!!" τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται, ίσως κάνω λάθος [/quote'] κανεις λαθος... :wink: εντάξει, αλλά κι εσύ περιφρονείς τη behringer απλά και μόνο γιατί είναι φτηνή αυτό δεν είναι λάθος; δοκίμασέ την πρώτα... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 μωρε δεν την περιφρονω (ειδικα εγω δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με τα φθηνα οργανα,εξαλου ενα ΠΑΜΦΘΗΝΟ οργανο σοθ προτεινω..) ΕΧΩ ομως προβλημα με τα ασχημα Headstock στις κιθαρες :lol: & της συγκεκριμενης ειναι τερατουργημα.. :lol: :lol: :lol: δεν αμφιβαλλω καθολου οτι μπορει να ειναι μια χαρα κιθαρα στους αλλους τομεις... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 edited... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 edited... :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 vandergraaf έχεις χάσει επεισόδια το ερώτημά μου είχε να κάνει με τη σύνδεση της εξόδου ακουστικών σε ενισχυτή αλλά όλες οι απαντήσεις είχαν να κάνουν με "μην την πάρεις την κιθάρα αυτή, πάρε την Χ, δηλαδή δεν απαντούσαν στο αρχικό μου ερώτημα γι' αυτό κάποιος συντονιστής άλλαξε τον τίτλο του τόπικ, με αποτέλεσμα να μπερδευτείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση