Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Βασικά το μόνο σίγουρο είναι ότι speaker modelling με ενισχυτή δεν πάει.Οπότε ή βάζεις ηχεία κανονικά ή με ακουστικά.Ουσιαστικά η άλλη ιστορία γίνεται για να γράφεις ιδέες σε ένα pc.Αν θες απλά να ακούς κιθάρα αλλά θες πολλούς ήχους πάρε έναν ενισχυτή με modelling You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 ωραία, τί περίπου συμβαίνει πρακτικά/ακουστικά όταν συνδυαστεί speaker modeling με ενισχυτή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 To ηχείο ενός ενισχυτή έχει κάποιες χαρακτηριστικές συχνότητες.Όταν προσθέτεις και modelling στο modelling γίνεται μπέρδεμα(δεν μπορώ δυστυχώς να στο τεμκηριώσω τεχνικά)με τις συχνότητες και το ηχητικό αποτέλεσμα είναι φτωχό. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 μάλιστα δεν καταλαβαίνω βέβαια τι ακριβώς συμβαίνει αλλά αφού το αποτέλεσμα είναι κακό, αυτό φτάνει μπορώ λοιπόν να οδηγώ την έξοδο των ακουστικών στον ενισχυτή, αλλά την έξοδο του ενισχυτή να τη στέλνω σε ένα από αυτά τα ηχεία που είναι full range http://www.thomann.de/gb/cat.html?gf=passive_speakers_fr&oa=pra ...αντί για τα δύο 12άρια του combo, και να μην έχω έτσι "διπλό" speaker modeling σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Αν το speaker modelling μπορείς να το απενεργοποιήσεις (που θα γίνεται πιστεύω) τότε καλύτερα θα ήταν να συνδέσεις τον ενισχυτή You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 όχι, από τη behringer μου έγραψαν πως δεν γίνεται να απενεργοποιηθεί το speaker modeling, ξεκάθαρα και πάλι στον ενισχυτή θα συνδέσω, απλά το ηχείο θα είναι εξωτερικό full range, όπως οι ίδιοι με προέτρεψαν να κάνω, αντί για τα 12άρια του ενισχυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Κούραση και ταλαιπώρια! :lol: :lol: Γιατί δεν παίρνεις μια κανονική κιθάρα με αυτά τα λεφτά όμως; You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 γιατί κατι jack & danny, harley benton δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη, ενώ οι squier είναι λίγο "καημενούλη που ψοφάς να πάρεις fender stratocaster, να, πάρε αυτή, απο μακριά φαίνεται φτυστή stratocaster, και από κοντά αν πλησιάσεις αρκετά γράφει εδώ με μικρά γραμματάκια fender!!!" τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται, ίσως κάνω λάθος επίσης μου αρέσει πολύ η ιδέα του PC-based modeling Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Τότε αφού όπως λες δεν προσφέρεται μεγάλη ευελιξία στη συνδεσμολογία θα υποστείς κάποια πράματα You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vandergraaf Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2006 εξάλλου στο harmony-central το αρνάκι της berhinger έχει καλές κριτικες για τον ήχο του Αυτό το harmony-central έχει καταστρέψει κόσμο... :lol: Η γνώμη μου είναι' date=' αν είναι να πάρεις αυτήν την κιθάρα, πάρε καλύτερα αυτο εδώ: http://www.thomann.de/gr/dunlop_heil_talk_box.htm με λίγη προσπάθια και καλό λαρύγγι θα βγάλεις και strat ηχοχρώματα :wink: ΥΓ. Ελπίζω το forum να διαθέτει το απαιτούμενο χιούμορ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση