bergholt Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Χαιρετώ την κοινότητα του noiz! Θέλω να αλλάξω την λυχνία στον Randall RG75-G3 που έχω! Στο site της Randall λέει ότι φοράει τον 12AT7. Καπου διάβασα οτι μπορείς να κουμπώσεις και τον 12AX7. Ερώτηση: - ποιας εταιρείας είναι καλύτερα να παρω τον 12AT7; - εκτός τον 12AT7, ποιους άλλους τυπους μπορεί να φορέσει ο RG75-G3 Thanx! ....shhhhh! I hear music in my ears...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Consigliere089 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα φίλε μου, λοιπόν μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε 12ax7-ecc83. Αλλάξαμε πρόσφατα με ένα φίλο σε μία Marshall AVT κεφαλή οι διαφορές ήταν εμφανώς αισθητές και στον ήχο (περισσότερο gain, πλουσιότερες αρμονικές) και στην αίσθηση! Προσωπικά μου άρεσε πολύ η JJ ecc83, επίσης δοκιμάσαμε και sovtek 12ax7 wa και eh 12ax7. Ελπίζω να βοήθησα! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
johnfas7 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Διαφορα 12ax7 wa και eh? και ecc83s? καμια αποψη για mesa...? http://www.thomann.de/gr/mesa_boogie_12ax7_wxt.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bergholt Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Σε ευχαριστώ φίλε Consigliere089!! ....shhhhh! I hear music in my ears...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Consigliere089 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Να σαι καλά φίλε μου! Αν έμενα Αθήνα μου περίσσευει μια sovtek και μια JJ να σου τις έδινα για δοκιμή. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bergholt Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2013 Να 'σαι καλά! Δεν χρειάζεται, άλλωστε ειναι ευκαιρία να μελετήσω καλύτερα το θέμα λάμπας, και να πειραματιστώ! Και πάλι ευχαριστώ! ....shhhhh! I hear music in my ears...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση