marioG542 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπερα σας! Ψαχνω ενα low gain fuzz πεταλι για blues καταστασεις! Με ενδιαφερει να εχει καλη αποκριση στις δυναμικες και να ειναι σχετικα οικονομικο! Δεν ειναι εποχες να δινεις 200€ για πεταλια! Καμια δοκιμασμενη προταση; http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2013 Μάριε μάλλον για γερμανίου ακούγεσαι αλλα δεν κατέχω το θέμα. Υπάρχει πληθώρα απόψεων στο νοιζ πάντως, κοίτα ενδεικτικά αυτό το thread αν θες http://www.noiz.gr/index.php?topic=200514.msg761205#msg761205 edit : το dunlop mini fuzz face ffm2 germanium (το κοκκινο) το ζαχαρωνα και γω καιρο αλλά το χω βαλει στην ακρη για την ώρα, παντως ακουγεται πολύ "γλυκο" σε σχέση με τα άλλα fuzz πυριτίου. Το πρόβλημα ειναι η ιδιοσυγκρασία του σε σχέση με τη θερμοκρασία και (το μεγάλο ερωτημα) το consistency του ήχου τους γιατί δεν υπάρχει παντα η δυνατότητα να πάρεις σβάρνα τα μαγαζια για να το ακούσεις :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 +1000 για το κόκκινο dallas arbiter.Και εγώ αυτό έχω.Πιστεύω πως είναι αυτό που ζητά. Σε διαστήματα μπορείς να το βρείς στις αγγελίες σε καλή τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 +1000 για το κόκκινο dallas arbiter.Και εγώ αυτό έχω.Πιστεύω πως είναι αυτό που ζητά. Σε διαστήματα μπορείς να το βρείς στις αγγελίες σε καλή τιμή. ierissiotis, σου κανει πολλά νερά με τη θερμοκρασία? :D ;D Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DimitrisBo Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 φιλε, με όλα τα πιο vintage fuzz με germanium μπορεις με το volume της κιθάρας, να βρεις ακριβως το low gain sweet spot που θελεις (πολυ αγγλικα ρε γ***το). Hendrix style. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cartman14 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Διαβάζοντας την περιγραφή σου (low gain fuzz, blues καταστάσεις και χαμηλή τιμή) μου ήρθε αμέσως στο μυαλό το Höfner Fuzz. Άκουσέ το εδώ http://www.youtube.com/watch?v=hpak3SjqfJY&list=PLF9E2769AFDD065AA&index=1&feature=plpp_video και εδώ http://www.youtube.com/watch?v=nXCjPkkzoAQ Στην ίδια σειρά βέβαια υπάρχει και το Blues Overdrive αλλά αφού θες fuzz... Η αλήθεια είναι ότι και εγώ το κοιτούσα, νομίζω ότι με 49€ :o αξίζει ακόμα και μόνο για δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 ierissiotis, σου κανει πολλά νερά με τη θερμοκρασία? :D ;D Οχι συχνά.Σε ακραίες καταστάσεις. Πολύ κρύο ή πολύ ζέστη. Αλλά συνήθως δεν έχει πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Εμένα από fuzz μου έχει κολλίσει ο jam μπορείς να το βρείς και στις αγγελίες σε πιό καλή τιμή αλλά πρέπει να είναι πάνω από κατοστάρι. Πάρε μια ιδέα Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 To Hofner μου είχε κινήσει κι εμένα το ενδιαφέρον.. Είχα ανοίξει και >θέμα< μπας και ήξερε κανείς τίποτα παραπάνω ή το χε δοκιμάσει, αλλά πήγε άκλαφτο.. ;D Φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση πάντως και με vintage προσανατολισμό.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση