chstelios Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΝΕΥΣΤΩΝ (ΤΖΑΖΟΦΑNKOKATAΣΤΑΣΕΩΝ) ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ.... ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ.. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΗOLTON - LEBLANC ?? Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΜΠΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ (ΣΤΟΛΛΑΣ, BON STUDIO..) ..ΤΡΟΜΠΕΤΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΡΟΜΠΕΤΑ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Καλως τον! Μη ΦΩΝΑΖΕΙΣ ομως....γραφε με πεζα..... :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trumpet Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Καλώς τον πάλι! Λοιπόν για πάρε κανένα τηλ στον Βρυώνη στην Κέρκυρα. Δυστυχώς δεν το έχω πρόχειρο αλλά αν ζητήξεις Μουσικός Οίκος Βρυώνη στην Κέρκυρα θα στο πούν.Ζήτα τον Λουκανάρη Θανάση είναι πολύ εξυπηρετικά τα παιδιά και έμποροι με όλοι τη σημασία της λέξεως. Τα καλά να λέγονται! Τα παιδιά είναι χρόνια και είναι αντιπρόσωποι πολλών μουσικών αγαθών! Πουλάς την τρομπέτα σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 trumpet κερκυραιος εισαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trumpet Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Είναι η μητέρα μου αλλά θεωρώ και εμένα Κερκυραίο....! Γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζώ στη Θεσ/νίκη. Είσαι από Κέρκυρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 εχεις πμ! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Σαν πολλούς Κερκυραίους δεν έχει το noiz;; :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trumpet Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2006 Να τους διώξουμε! 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chstelios Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2006 Καλησπέεραα!! αααχχ αυτή η Κέρκυρα! πλάκα πλάκα το μουσικότερο νησί της ελλάδας.. Σχολή jazz καλοί κατασκευαστές - τεχνήτες οργάνων αλλά πάνω απ όλα... Δήμος Δημητριάδης, Κοντραφούρης ionian ensembles κτλ!! τι άλλο να πει κανείς! Πολλά πολλά Μπράβο σε αυτό το νησί! p.s. Θέλω να αγοράσω όχι να πουλήσω βρε παιδιά! Brass!!! έψαχνες τρόπους να παίζεις "στη ζούλα";! Λοίπόν.. - Αγοράζεις "σουρντίνα μελέτης" -έτσι λέγεται- με κόστος 30-40ευ. Ανάλογα την ποιότητα κατασκευής που επηρεάζει φυσικά κ το τελικό αποτέλεσμα του ήχου σου.. (μειώνει αρκετά τον ήχο) βέβαια ποτέ μου δεν αγόρασα τέτοιο πράγμα κ ούτε πρόκειται διότι θέλω να παίζω με ανοιχτή τρομπέτα ώστε να ακούω τον ήχο μου αυθεντικό και ανθρώπινο έτσι όπως βγαίνει από τα σωθικά μου! Ταυτόχρονα βέβαια ακούς το αυθεντικό αποτέλεσμα κ μπορείς να μελετάς και να προσπαθέις να το καλυτερεύσεις! Σαν να παίρνεις Gibson κ να μην παίζεις με ενισχυτή ώστε να μην κουράζεις γείτονες! - Παίζε σε ώρες μη κοινής ηχυσίας 8.30 - 14.30 και 17.30 - 23.00 κ κανένας δεν μπορεί να σου πει τίποτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση