Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Κώστα να προσθέσω και το strymon lex αν και ακριβό για να το χεις υπόψιν σου ;) ..καλά μην φτάσουμε στο Farndurk - X8 - GRINDHAUS. Σε ποιό όργανο θα το συνδέσεις; Oberheim ob3 squared. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Oberheim ob3 squared.Δεν έχει δικά του Rotary effect & Distortion ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 ..καλά μην φτάσουμε στο Farndurk - X8 - GRINDHAUS. Σορρυ, το ειπα καθως ειναι 75 ευρω πανω κατω πιο ακριβο απο το RT 20 και θεώρησα οτι μπορεί να σε ενδιαφέρει. Αν υπάρχει κάποια άλλη ιδέα,προτείνετε. Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Σορρυ, το ειπα καθως ειναι 75 ευρω πανω κατω πιο ακριβο απο το RT 20 και θεώρησα οτι μπορεί να σε ενδιαφέρει. ...βρε καλά έκανες.Προς Θεού...εκεί στα 300 καλά είμαστε. Ωραίο το Strymon ! Like ! Μην ανέβουμε και παραπάνω. ;D Δεν έχει δικά του Rotary effect & Distortion ? Έχει το drive του. Απλά το θέλω πιο πλούσιο και πιο δυνατό.Πιο καθαρό, να σκοτώνει. Το rotary effect του μου αρέσει.Αλλά δεν μπορώ να το ορίσω σε ταχύτητα. Είναι on /off. Εκτός αυτού, θα το δουλέψω και με άλλα κλαβιέ μου. Eps με drive ; ;) www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Έχει το drive του. Απλά το θέλω πιο πλούσιο και πιο δυνατό.Πιο καθαρό, να σκοτώνει.Δεν έχει έλεγχο (volume) του overdrive με κάποιον τρόπο; Το rotary effect του μου αρέσει.Αλλά δεν μπορώ να το ορίσω σε ταχύτητα. Είναι on /off.Δεν μπορεί να μην έχει, δεν έχει slow/fast rotation? Εκτός αυτού, θα το δουλέψω και με άλλα κλαβιέ μου. Eps με drive ; ;) Αυτό αλλάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 1.Δεν έχει έλεγχο του overdrive με κάποιον τρόπο; 2.Δεν μπορεί να μην έχει, δεν έχει slow/fast rotation? 3.Αυτό αλλάζει. 1.Volume και Gain Αλλά δεν έχει παρουσία.Από τις 12 η ώρα και μετά είναι θόρυβος. Δεν μου αρέσει.Δεν είναι Purple 2. Έχει. Αυτά τα 2 μόνο που τα ορίζω από έναν ποδοδιακόπτη. Έχει ομαλότατο in/out αλλά δεν μπορείς να επεξεργαστείς περισσότερο την ταχύτητα του λέσλι. Εκτός αυτού το θέλω πιο μεστό, πιο αληθινό να ακούγεται. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. Να έχει και αυτό την παρουσία του. Μειονεκτεί στο γεγονός ότι για να δουλέψεις το fast, πρέπει να έχεις ενεργό το slow.Αυτό δεν το θέλω. Σώνει και καλά να αλλάζει η χροιά των αρμονικών επειδή έχω ανοικτό το rotary. 3.Σαφώς. Είναι ένα extra effect που το θέλω. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Οι μπαταρίες του πόσο κρατάνε; μεχρι να πιεις μια μπυρα... ;D ΤΡΟΜΕΡΟ πεταλι το RT20,και για πληκτρα και για κιθαρα www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 μεχρι να πιεις μια μπυρα... ;D ΤΡΟΜΕΡΟ πεταλι το RT20,και για πληκτρα και για κιθαρα Το delay που μου πρότεινες είναι μούρλια. (RE 20) Θα το ζευγαρώσω με το RT 20. ??? www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Στο RT-20 μπορείς με κάποιον τρόπο να κάνεις break την κόρνα και το ρότορα, ή μόνο on/off έχει; Μήπως γίνεται μόνο με το εξωτερικό πεταλάκι ή καθόλου; ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση