funkysoul Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία τέλε ρε φίλε,να σε ρωτήσω όμως . Είδα μερικά πράγαματα που θέλω να παραγγείλω σε αυτό το σαιτ που παραθέτεις το οποίο είναι πάνφηνο .Λένα γενικά τα υλικά από κει ή είναι της κακιάς ώρας .Από ότι είδα όλη την κιθάρα από κει την έστησες. πες μου αν θες πχ καποια να σου πω γιατι εχω παρει αρκετα για μενα και αλλους φιλους papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι ένα κοκάλινο νατ για λεπολ έτοιμο κομένο ένα switch τα 4 knobs και ίσως μια piguard αρχικά τώρα αργότερα μπορεί να πάρω και τα vintage tuners της wilkinson ,όλα για lespaul κιθάρα.Η αλήθεια είναι ότι πριν το θρεντ σου δεν το ήξερα το σάιτ και έπαθα πλάκα με τις τιμές και τα φθηνά μεταφορικά.Α επίσης σκέφτομαι και 2,3 πεταλακιά μιας και jojo είχα σκόπο να πάρω ,τα οποία βγαίνουν 25 ευρά το ένα.Μιλάμε για αστεία ποσά με ελάχιστα μεταφορικά. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
HellFire Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ όμορφη η Tele σου funkysoul καλορίζικη. Johnny το site που ανέφερε ο funkysoul είναι πολύ καλό και αξιόπιστο, βαρά αλύπητα. ;D Rest in Peace, Rest in Polaris! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Σκέφτομαι ένα κοκάλινο νατ για λεπολ έτοιμο κομένο ένα switch τα 4 knobs και ίσως μια piguard αρχικά τώρα αργότερα μπορεί να πάρω και τα vintage tuners της wilkinson ,όλα για lespaul κιθάρα.Η αλήθεια είναι ότι πριν το θρεντ σου δεν το ήξερα το σάιτ και έπαθα πλάκα με τις τιμές και τα φθηνά μεταφορικά.Α επίσης σκέφτομαι και 2,3 πεταλακιά μιας και jojo είχα σκόπο να πάρω ,τα οποία βγαίνουν 25 ευρά το ένα.Μιλάμε για αστεία ποσά με ελάχιστα μεταφορικά. εκτος απο τα nut μου που παντα τα κανει μαστορας τα αλλα parts ολα ειναι οκ.απο joyo γενηκοτερα εχω και εχω ακουσει και λεω οκ: ultimate overdrive vintage phase sweet baby roll boost Voodoo Octave Digital Delay αυτα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση