funkysoul Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 επρεπε να κανω και μια ακομη για να εχω πλεων ολους τους πιθανους ηχους που χρειαζομαι. τι ενοω της κρισης? το σωμα ειναι απο 2 κοματια μελιο που μου βρηκε φιλος ξυλουργος και εστησε ολο το σωμα και τα βασικα ρουταρισματα εκτος απο τα Posts της γεφυρας.κοστος 29 ευρω το βαψιμο αλλος ενας που βαφει αυτοκινητα. ολο το hardware και τα ηλεκτρικα τα πηρα απτον φτηνοτατο και τιμιοτατο http://www.eyguitarmusic.com/ κοστος με shipping μαζι γυρο στα 75ευρω τα ηλεκτικα τα κολησα εγω και το μανικι το ειχα οι μαγνητες ειναι low αρκετα 7,5Κ/Ν και 8,5Κ/Β Alnico 5 http://www.eyguitarmusic.com/Chrome-Covered-PickupAlnico-V1-Conduct-with-ShieldUse-Nylon-Magnet-Wire_p_951.html και δεν περιμενα να παιξουν ουτε καν σε αυτο το επιπεδο που ακουω τα pots ενταξει....οσο αντεξουν.τωρα παιζουν παντος η γεφυρα δινει στο playbility μια πολυ πιο soft αισθηση σε σχεση με την αλλη μου hardtail tele, http://www.eyguitarmusic.com/Wilkinson-GTB-Lite-BridgeAluminium_p_885.html και τα κλειδια απλα κανουν την δουλεια τους σωστα http://www.eyguitarmusic.com/Oval-Chrome-Machine-Head-Tuner-6-inline-Strat-Tele-Neck_p_212.html η συναρμολογηση εγεινε απο τον παναγιωτη του art of wood στη θεσσαλονικη το μανικι πηρε ελαχιστo shim και ολα προς εκπληξη και δικη μου και του παναγιωτη εκατσαν κουτι! ;D γιατι ειχαμε για την γεφυρα μια αμφυβολια αλλα ολα καλα.το μονο παρατερο στα specs της ειναι οτι το radius του μανικιου ειναι 10 και της γεφυρας 12 αλλα δεν ειναι εμποδιο τελικα στην σωστη λητουργεια της Υ.Γ. οι φωτο ειναι ψιλο χαλια,γιατι δεν ξερω που εβαλε η γυναικα μου την ψηφιακη papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 Με γεια και καλόπαιχτη! Είναι πολύ ωραία! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 Νομίζω της αξίζουν καλύτερες φωτό. Καλόπαιχτη Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2013 αυριο παιδια οφθαλμολουτρο :D papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2013 αυριο παιδια οφθαλμολουτρο :D οριστε papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Κούκλα!!!! Το pickguard το πήρες έτοιμο ή το έφτιαξες εσύ? Όλα τα λευτά το πορτοκαλί τελείωμα του διακόπτη επιλογής μαγνητών.... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Κούκλα!!!! Το pickguard το πήρες έτοιμο ή το έφτιαξες εσύ? Όλα τα λευτά το πορτοκαλί τελείωμα του διακόπτη επιλογής μαγνητών.... ;) 2 απλα pickup rings που τα ευριψα με χοντρο γυαλοχαρτο μεχρι να ερθουν στο υψος που πρεπει και μετα βιδωσα πανω στο pickguard αν ενοεις αυτο.αν οχι ναι το εβαλα στην παραγγελεια με τα αλλα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΠΑΟΚιτο Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Τα σπάει, πολύ καλή δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Ωραία τέλε ρε φίλε,να σε ρωτήσω όμως . Είδα μερικά πράγαματα που θέλω να παραγγείλω σε αυτό το σαιτ που παραθέτεις το οποίο είναι πάνφηνο .Λένα γενικά τα υλικά από κει ή είναι της κακιάς ώρας .Από ότι είδα όλη την κιθάρα από κει την έστησες. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2013 Ουαου :o Πολύ όμορφη,καλόπαιχτη. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση