Προς το περιεχόμενο

Να μιξάρω με ακουστικά των...10 ευρώ ψείρες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν κόλλησε κανένας, ο τίτλος είναι.

Και βάλε εσύ αγγελία μεταχειρισμένες ψείρες για 5€ και πες μας ποιός θα σε πάρει.

Αμα είναι τελείως άφραγκος να μη ρωτάει αφού αυτό έχει μόνο και να κάνει ότι μπορεί με αυτό που έχει.

Και στο φινάλε κι εσύ (κι εγώ που συμφώνησα) δεν τουπες για τσάμπα. Να σκάσει ένα 30άρι του πες (με την προϋπόθεση ότι για τα μεταφορικά θα βρει και κάποιους να αγοράσει μαζί τους από Τόμαν που όλο και κάποιος θα βρεθεί μέσα σε αυτή τη γεμάτη κρίση χώρα).

Τεσπά είσαι τσουτσουρωμένος κι εγώ κουρασμένος και βαριέμαι να συνεχίσω.

Λέω την καληνύχτα μου κι άντε γεια.

Ο marathon το ποστ μου έκανε παράθεση, όχι τον τίτλο! Απλά θέλησε να κολλήσει σε αυτό που είπα και όχι για το σύνολο της πρότασης μου!

Ο OP oυσιαστικά αυτό ρώτησε, ποιό είναι το καλύτερο από αυτά που έχει για να κάνει τη συγκεκριμένη δουλειά!

Έχω βάλει στο παρελθόν και είχαν φύγει και είχα πάρει κι εγώ παλιότερα και θα ξαναβάλω και τώρα κάποια που δε χρησιμοποιώ! Αν θέλεις το πιστεύεις! Το έχεις δοκιμάσει όμως και δεν έχoυν πωληθεί ή απλά πιστεύεις πως δε θα γίνει; Έχει διαφορά! Eιδικά στην εποχή μας φεύγουν πιο εύκολα από ποτέ!

Προσωπικά ξέρω άτομο από το διπλανό φόρουμ που στέλνει μια παραγγελία το μήνα ίσως και συχνότερα (κυρίως επειδή μαζεύονται αρκετά άτομα σε συγκεκριμένο thread για το σκοπό αυτό)! Κι έχω και άλλους 1-2 για backup που κάνουν κι αυτοί συχνά πυκνά παραγγελίες! Οπότε άμα θέλει ο φίλος τον βοηθάω σε αυτό! Εγώ ήδη περιμένω 3 Superlux HD-681 Evo για εμένα και άλλα 2 άτομα!

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ρε τι παθαμε με τα σουπερλουξ σημερα. Ετσι μου'ρχεται να τα παραγγειλω και γω, απλα απο περιεργεια... :P

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Ρε τι παθαμε με τα σουπερλουξ σημερα. Ετσι μου'ρχεται να τα παραγγειλω και γω, απλα απο περιεργεια... :P

Εγώ παρήγγειλα ήδη. :P ::)

προσωπικά και χωρίς να έχω ακούσει τα συγκεκριμένα ακουστικά έχω να πω πως καλά φτηνά ακουστικά βγάζει και η audio technica.Τωρα για το παιδί να πω πως κατα τη γνώμη μου ας κάνει λίγο υπομονή κ ας μαζεψει 100 ευρώ και να βρει κανα σετάκι μτχ μόνιτορ να κάνει τη δουλειά του αξιοπρεπώς και ξεκούραστα. Tα χόμπι μας πρέπει να είναι διασκέδαση και όχι ταλαιπωρία...Τα ακουστικά αν τα φοράς και πολύ ώρα δεν βοηθάν ιδιαίτερα.

www.thedamnationproject.com

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου