Προς το περιεχόμενο

Να μιξάρω με ακουστικά των...10 ευρώ ψείρες;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

για ενα βραδυ που τον πλησιαζει ενω επαιζε ενα σολακι στην κιθαρα και του βαζει το mic της κοντα στις χορδες της ηλ. κιθαρας του

μπορει να ειναι θαυμαστρια του Daniel Lanois που πολλες φορες εφαρμοζει αυτη την τεχνικη (δηλ.εκτος απο μικροφωνο στον ενισχυτη βαζει και στην κιθαρα για extra definition)... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 53
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

μπορει να ειναι θαυμαστρια του Daniel Lanois...

Πλακα κανεις? Ο Daniel Lanois ειναι θαυμαστης της Αντζελας, μη λεμε οτι θεμε... ;D

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δηλαδή αυτά τα ακουστικά με 29 ευρώ σουπερλουξ που προτείνεται, είναι ακουστικά μονιτορ ή ακουστικά...ακουστικά;  :D

...για άσχετο σε κόβω... ;) 8)

Πως είπες; Για ξαναπές το γιατί δε σε άκουσα καλά...έλα, μην εξαφανίζεσαι! Τα emoticons σε mara-ναν για να το παίξεις καμπόσος ::) Θα σε συμβούλευα άλλη φορά άμα δεν ξέρεις κάτι να μην γράφεις ποστ που δε βοηθάνε πετώντας εξυπνάδες. Όχι τίποτε άλλο αλλά εκτίθεσαι, εγώ εσένα σκέφτομαι ;D

Δηλαδή αυτά τα ακουστικά με 29 ευρώ σουπερλουξ που προτείνεται, είναι ακουστικά μονιτορ ή ακουστικά...ακουστικά;  :D

Το 1ο. Δεν είναι hifi ακουστικά αλλά studio, για χρήση monitoring, με flat απόκριση! Μην περιμένεις δηλαδή να ακούσεις τρελά μπάσα κλπ! Για τη χρήση που τα θες και εφόσον δε μπορείς να δώσεις πολλά λεφτά, θεωρώ πως είναι η καλύτερη λύση! Βέβαια, κι αυτά θα πρέπει να τα μάθεις πως συμπεριφέρονται, δεν είναι τέλεια, έτσι; Όλα έχουν τις αδυναμίες τους :)

Πως είπες; Για ξαναπές το γιατί δε σε άκουσα καλά...έλα, μην εξαφανίζεσαι! Τα emoticons σε mara-ναν για να το παίξεις καμπόσος ::)

σιγά το καλτσόν....δεν θα μπορείς να παίξεις μέταλ μετά....

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

σιγά το καλτσόν....δεν θα μπορείς να παίξεις μέταλ μετά....

Τουλάχιστον είμαι νέος...κι εσύ δυστυχώς, εκτός από αυτό, δεν έχεις ούτε την ωριμότητα να συμπεριφερθείς κόσμια...τουλάχιστον φαίνεται ότι ξέρεις από καλσόν, κάτι είναι κι αυτό ;D

...τουλάχιστον φαίνεται ότι ξέρεις από καλσόν, κάτι είναι κι αυτό ;D

προφανώς....έχω δεί πολλούς νέους σαν και σένα να το φοράνε και να νομίζουν ότι είναι κάποιοι ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Είναι πάρα πολύ σπαστικό όταν έχεις όρεξη να γίνει λίγο πατιρντί και να αδειάσεις την κωλοβδομάδα από πάνω σου και τσουπ να πετάγεται ο άλλος και να αρχίζει τα "ελάτε ρε παιδιά μην κάνετε έτσι, δεν έγινε τίποτα, ψυχραιμία, γούστα είναι αυτά, όλοι μουσικοί είμαστε" και άλλες τέτοιες μάντολες αλλά εδώ λίγο ισχύει.

Μια κουβέντα είπε ρε Μαικ ο παππούς και κάπου δίκιο είχε. Τι να πουλήσεις από 10€ ψείρες μεταχειρισμένες. Και το κερί του Bono να χαν πάνω δεν θα πιάναν τίποτε.

Πιάστηκες από κει, τελευταίο λόγο θέλει να χει ο γέροντας και θα το πάμε σερι πρωτοχρονιά για ένα ζευγάρι ψείρες; Δε λέει.....λέω γω.

Τεσπά. Μια άποψη λέω κι εγώ, μέχρι να φύγω από το κολαστήριο.

Και επί γής ειρήνη....

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

προφανώς....έχω δεί πολλούς νέους σαν και σένα να το φοράνε και να νομίζουν ότι είναι κάποιοι ;)

Δεν ξέρεις ποιός είμαι, ούτε τι κάνω ούτε τίποτα προσωπικό για 'μένα αλλά σχημάτισες και γνώμη για 'μένα...ώριμο! Εγώ ποτέ δεν έκανα τον ξερόλα και τον κάποιον, απλά μια πρόταση έκανα! Εσύ εξ' αρχής έκανες τον κάποιον και άρχισες να αμφισβητείς πράγματα και να κοροιδεύεις χωρίς να ξέρεις και είδες πως στο τέλος σου ήρθαν ανάποδα τα πράγματα! Ότι κοροιδεύεις το λούζεσαι λένε!

Είναι πάρα πολύ σπαστικό όταν έχεις όρεξη να γίνει λίγο πατιρντί και να αδειάσεις την κωλοβδομάδα από πάνω σου και τσουπ να πετάγεται ο άλλος και να αρχίζει τα "ελάτε ρε παιδιά μην κάνετε έτσι, δεν έγινε τίποτα, ψυχραιμία, γούστα είναι αυτά, όλοι μουσικοί είμαστε" και άλλες τέτοιες μάντολες αλλά εδώ λίγο ισχύει.

Μια κουβέντα είπε ρε Μαικ ο παππούς και κάπου δίκιο είχε. Τι να πουλήσεις από 10€ ψείρες μεταχειρισμένες. Και το κερί του Bono να χαν πάνω δεν θα πιάναν τίποτε.

Πιάστηκες από κει, τελευταίο λόγο θέλει να χει ο γέροντας και θα το πάμε σερι πρωτοχρονιά για ένα ζευγάρι ψείρες; Δε λέει.....λέω γω.

Τεσπά. Μια άποψη λέω κι εγώ, μέχρι να φύγω από το κολαστήριο.

Και επί γής ειρήνη....

Ο καθένας μπορεί να αδειάσει την κωλοβδομάδα του σε πολλά πράγματα, ακόμα κι εδώ αλλά σε άλλο section, όχι κάθε φορά που ζητάει κάποιος μια βοήθεια ή έστω μια γνώμη για κάτι! Και δεν είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι την κωλοβδομάδα του άλλου και ότι συνεπάγεται με αυτό! Κι εγώ κάνω καλαμπούρι και όλοι φυσικά αλλά χωρίς να προσβάλλω τον άλλον! Και αυτό το πράγμα γίνεται επανειλημμένως! Ο αριθμός των post των δικών μου και κάποιων σαν τον marathon κάτι λέει...δε φταίω σε κάτι άμα ο άλλος δεν έχει να κάνει κάτι και κάθεται και ποστάρει την εξυπνάδα του σε κάθε ευκαιρία που θα βρει! Κι εσύ κι εκείνος κολλήσατε στις ψείρες των 10 ευρώ, ένα παράδειγμα ήταν! Στην τελική ακόμα και 5 ευρώ να τις δώσει είναι κάποια βοήθεια για τα 29 ευρώ των ακουστικών που πρότεινα! Το παλικάρι είπε πως είναι άφραγκος! Αλλά ξέχασα σε τι πλούσια χώρα βρισκόμαστε, λεφτάδες όλοι...

Κι εσύ κι εκείνος κολλήσατε στις ψείρες των 10 ευρώ, ένα παράδειγμα ήταν! Στην τελική ακόμα και 5 ευρώ να τις δώσει είναι κάποια βοήθεια για τα 29 ευρώ των ακουστικών που πρότεινα! Το παλικάρι είπε πως είναι άφραγκος! Αλλά ξέχασα σε τι πλούσια χώρα βρισκόμαστε, λεφτάδες όλοι...

Δεν κόλλησε κανένας, ο τίτλος είναι.

Και βάλε εσύ αγγελία μεταχειρισμένες ψείρες για 5€ και πες μας ποιός θα σε πάρει.

Αμα είναι τελείως άφραγκος να μη ρωτάει αφού αυτό έχει μόνο και να κάνει ότι μπορεί με αυτό που έχει.

Και στο φινάλε κι εσύ (κι εγώ που συμφώνησα) δεν τουπες για τσάμπα. Να σκάσει ένα 30άρι του πες (με την προϋπόθεση ότι για τα μεταφορικά θα βρει και κάποιους να αγοράσει μαζί τους από Τόμαν που όλο και κάποιος θα βρεθεί μέσα σε αυτή τη γεμάτη κρίση χώρα).

Τεσπά είσαι τσουτσουρωμένος κι εγώ κουρασμένος και βαριέμαι να συνεχίσω.

Λέω την καληνύχτα μου κι άντε γεια.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου