Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Το "Orama" ειναι το αλμπουμ. Εγω δεν το εχω, αλλα το εχω ακουσει. Πολυ καλο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Το "Orama" ειναι το αλμπουμ. Εγω δεν το εχω, αλλα το εχω ακουσει. Πολυ καλο. Ω ναι, με ζόρισε λίγο αλλά το βρήκα- όπως βρήκα και το Fasma που παίζει και σε αυτό δύο κομμάτια του Βαγγέλη, τα The Tao Of Love και Antarctica. all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο το Fasma δεν το εχω ακουσει καθολου. Θα το ψαξω να το ακουσω, thanks. 8) (ασχετο, Terry ελπιζω να ειδες το νεο βιντεο του Βαγγ που ποσταρα σε αλλο θρεντ...) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Αυτο το Fasma δεν το εχω ακουσει καθολου. Θα το ψαξω να το ακουσω, thanks. 8) (ασχετο, Terry ελπιζω να ειδες το νεο βιντεο του Βαγγ που ποσταρα σε αλλο θρεντ...) Στο Fasma όπως σου είπα, έχει μόνο δύο κομμάτια του Βαγγέλη- τα άλλα είναι άλλων συνθετών. Διαβάζοντας πριν το εσώφυλλο από το Orama, Ο Βασίλης ξεκίνησε την συνεργασία με τον Βαγγέλη με option να του δώσει δύο κομμάτια (πιθανώς αυτά για το Fasma), αλλά μάλλον ο Παπαθανασίου γούσταρε πολύ και προέκυψε το Orama 8) ΥΓ: Το ντοκυμαντέρ εννοείς; Αν ναι, έριξα (έριξα και εκεί) μια ματιά- όχι όλο όμως... all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 19 Δεκεμβρίου 2013 Ναι το ντοκιμαντερ λεω. Αλλα μια και το ανεφερες, ας ποσταρω ξανα το βιντεο για την περιπτωση που καποιος ατυχος το εχασε... http://vimeo.com/80936319 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση