Προς το περιεχόμενο

USB κάρτα ήχου - σύνδεση , εγκατάσταση , αναγνώριση σε win.

ex-ΑΓΓΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το φυσιολογικο στις συσκευες αναπαραγωγής ειναι να λεει Usb audio device και στις συσκευες εγγραφης lexicon lamdba in-out

αυτοι που έχω εγω πανω σαν drivers ειναι αυτοι

http://www.lexiconpro.com/en-US/softwares/lambda-driver-installer-vusb-drivers-v27-windows

ειμαι windows 7 x64 και συνεργαζεται κανονικα με τα προγραμματα μουσικης και με τα windows.

Αν δεν εχεις αυτους, ξανα ολα απο την αρχη και με αυτους.

Κανε και κανα τρελό

Δοκιμασε αλλη θυρα και αλλαξε usb καλωδιο.

αμα στο αγνωστο υλικο στο device manager σου επιτρεπει να κανεις καταργηση εγκαταστασης κανε τη

Σε ολα οσα κανεις η καρτα να μην ειναι πανω. Εκτος απο τη φαση με την καταργηση εγκατασταση της ¨Αγνωστης συσκευής"

Τι να πω ρε φιλε, μηπως ειναι φυσικο προβλημα,

Τελος τα windows θα επρεπε να την βλεπουν και να την χειριζονται ορθα χωρις να ριξεις τους drivers αρα μπορει να ειναι fail

Στο δευτερο λειτουργικο (παλι windows 7 x64) μου την χρησιμοποιω παραλληλα με την xonar dg για παιχνιδια και δουλευει χωρις να της εχω ριξει τους drivers της lexicon και ως κυρια και ως δευτερη

Τους drivers τους εχω ριξει μονο στο λειτουργικο με τα μουσικα για το asio support

και εγώ αυτούς κατέβασα φίλε... περίεργο.. δοκίμασα αυτα που μου είπατε.. το μονο που δε δοκίμασα  ειναι να αλλάξω καλώδιο.. που δεν εχω..  :-\

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μπλε λαμπακι στη φατσα της αναβει ?

ποια μητρικη εχεις?

Αμα εχει onboard καρτα για απενεργοποιησε την (αν και χλωμο να ειναι αυτο)

Σιγουρα τελος θα εχεις καποιο φιλο με pc η laptop, κοτσαρε την εκει

Οπως σου ειπα πρεπει να την αναγνωριζει ανεξαρτητως των drivers και να λειτουργει.

Τωρα που σου γραφω στο λειτουργικο χωρις drivers της lexicon εγω παιζω battlefield 4 με αυτη ενεργοποιημενη ως κυρια. Και συνδεω το ps3 καμμια φορα σε αυτη για να εχω ηχο απο τα ηχεια επειδη το κυριο monitor μου δεν εχει ηχεια και δουλευει και η εισοδος χωρις drivers της lexicon.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

το μπλε λαμπακι στη φατσα της αναβει ?

ποια μητρικη εχεις?

Αμα εχει onboard καρτα για απενεργοποιησε την (αν και χλωμο να ειναι αυτο)

Σιγουρα τελος θα εχεις καποιο φιλο με pc η laptop, κοτσαρε την εκει

Οπως σου ειπα πρεπει να την αναγνωριζει ανεξαρτητως των drivers και να λειτουργει.

Τωρα που σου γραφω στο λειτουργικο χωρις drivers της lexicon εγω παιζω battlefield 4 με αυτη ενεργοποιημενη ως κυρια. Και συνδεω το ps3 καμμια φορα σε αυτη για να εχω ηχο απο τα ηχεια επειδη το κυριο monitor μου δεν εχει ηχεια και δουλευει και η εισοδος χωρις drivers της lexicon.

πόλεμο μου κάνεις τώρα...  ;D

msi socket am2... motherboard

την είχα πάρει απο ενα μουσείο  που έκλεινε.. λες να φταίει το οτι ειναι παλια?

δηλαδη αν λες οτι πρεπει να παιζει και χωρις driver ...  :-\

χωρις driver παιζει σιγουρα, στο υπογραφω , οι drivers ειναι για το asio.

και στο λαπτοπ μου την εβαλα τωρα πανω χυμα και την ειδε κανονικοτατα ετσι για να στο πω να και να εισαι σιγουρος απο αυτο το θεμα, παλι windows 7

ενταξει μωρε τι να κανουμε , συμβαινουν και αυτα, εγω σου προτεινω βαλτη σε ενα συστημα αλλο να αποκλείσουμε θεμα conflict των drivers της μητρικης και αμα δεν δουλεψει και εκει, πηγαινε την πισω και πες του ρε φιλαρακι δεν δουλευει.

και αμα εχεις κανα καλωδιο ιδιο κανε και αυτο μηπως επειδη ειναι μεταχειρισμενη ειναι "τραυματισμενο" συμβαινει, σπανια μεν αλλα γινεται

χωρις driver παιζει σιγουρα, στο υπογραφω , οι drivers ειναι για το asio.

και στο λαπτοπ μου την εβαλα τωρα πανω χυμα και την ειδε κανονικοτατα ετσι για να στο πω να και να εισαι σιγουρος απο αυτο το θεμα, παλι windows 7

ενταξει μωρε τι να κανουμε , συμβαινουν και αυτα, εγω σου προτεινω βαλτη σε ενα συστημα αλλο να αποκλείσουμε θεμα conflict των drivers της μητρικης και αμα δεν δουλεψει και εκει, πηγαινε την πισω και πες του ρε φιλαρακι δεν δουλευει.

και αμα εχεις κανα καλωδιο ιδιο κανε και αυτο μηπως επειδη ειναι μεταχειρισμενη ειναι "τραυματισμενο" συμβαινει, σπανια μεν αλλα γινεται

ναι cos , την καρτα την πήρα μεταχειρισμενη, το λαμπακι μπροστά ανάβει, μολις βαζω το καλώδιο ακούγετε ο χαρακτηριστικος ηχος... οποτε .....  :-X

συνηθως οταν βλεπει μια συσκευη ενω την τροφοδοτει το συστημα ως uknown και δεν διαβαζει το singature της, σημαινει οτι η συσκευη τα εφτυσε, παρεδωσε.....

γι αυτο σου λεω να δοκιμασεις και σε αλλο συστημα.

Εγω δινω 80% η συσκευη να ειναι προβληματικη.

Ακραιο σεναριο ειναι να εισαι υπερχρονισμενος και να εχεις αυξησει το voltage στο northbridge, στη cpu κλπ και να μην εισαι stable , να την εβαλες πανω και να στην εκαψε. Αλλα μαλλον απο την αρχη η καρτουλα δεν θα δουλευε.

Ποσο την πήρες αν επιτρέπεται?

συνηθως οταν βλεπει μια συσκευη ενω την τροφοδοτει το συστημα ως uknown και δεν διαβαζει το singature της, σημαινει οτι η συσκευη τα εφτυσε, παρεδωσε.....

γι αυτο σου λεω να δοκιμασεις και σε αλλο συστημα.

Εγω δινω 80% η συσκευη να ειναι προβληματικη.

Ακραιο σεναριο ειναι να εισαι υπερχρονισμενος και να εχεις αυξησει το voltage στο northbridge, στη cpu κλπ και να μην εισαι stable , να την εβαλες πανω και να στην εκαψε. Αλλα μαλλον απο την αρχη η καρτουλα δεν θα δουλευε.

Ποσο την πήρες αν επιτρέπεται?

οχ.. φίλε μου μη μου λες τέτοια.. 75 ευρω..

τσιμπημενη για μεταχειρα αν σκεφτεις οτι καινουρια την βρισκεις και με 108 και τα εχει τα χρονάκια της.

Τι να κάνουμε, τουλαχιστο σου βγήκε καλο το fantom, αυτο μετράει περισσότερο.

τσιμπημενη για μεταχειρα αν σκεφτεις οτι καινουρια την βρισκεις και με 108 και τα εχει τα χρονάκια της.

Τι να κάνουμε, τουλαχιστο σου βγήκε καλο το fantom, αυτο μετράει περισσότερο.

και εγω αυτο λεω...δε την πείρα και φθηνά... το φαντομακι μου ειναι πενα .... μακαρι να μην

εχει καποιο προβλημα η καρτα...

ευχομαι το καλυτερο γιατι σπαζομαι και εγω με τετοια και δεν κοιμαμαι τα βραδια οποτε τυχαινουν αμα δεν βρω λυση. Τρελαίνομαι.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου