sandiago Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ καπάκια για τους emg επειδή έχουν φθαρεί αυτά που έχω και δεν φάινονται καν τα γράμματα emg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπαρχουν καπακια για emg που να μπορουν να βγουν και να επανατοποθετηθουν, οπως αυτα μιας πχ les paul. Η κατασκευη των emg ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sandiago Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Δεν υπαρχουν καπακια για emg που να μπορουν να βγουν και να επανατοποθετηθουν, οπως αυτα μιας πχ les paul. Η κατασκευη των emg ειναι τετοια που δεν το επιτρεπει. Ναι καταλαβα...μπορώ να διορθώσω κάπως τα graphics που λενe emg γιατι έχουν φθαρεί?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Ναι καταλαβα...μπορώ να διορθώσω κάπως τα graphics που λενe emg γιατι έχουν φθαρεί?? Τζάμπα κόπος και -πιθανά- έξοδα για κάτι που θα ξαναχαλάσει σύντομα... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Χμμμ ...ισώς αυτοκολλητα γραμματα βινυλιου και 3-4 χερια βερνικη ματ απο πανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 και 3-4 χερια βερνικη ματ απο πανω? Από τη στιγμή που ΔΕΝ βγαίνουν τα καπάκια...θα βερνικώσει τους μαγνήτες? γραμματα βινυλιου To laser cut δύσκολα κόβει τόσο μικρά και λεπτά γράμματα ;) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreamdancer Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Aυτοκολλητα βινυλιου συμφωνω.... ειναι πολυ ομορφα(ουτε βερνικια ουτε τιποτα αλλο).Ακομα και αν δεν μπορεις να φτιαξεις το ιδιο το logo απο πανω, δες το σαν ευκαιρια να κανεις καμια ωραια customia(προσεξε customια και οχι καγκουρια ;D) που να φαινεται πρωτοτυπη και καλογουστη...εγω εβαλα tree of life πχ αυτοκολλητα βινυλλιου για να καλυψω τα κλασσικα dots σε μια κιθαρα και μετα απο δυομιση χρονια ακομα αντεχουν και φαινονται σουπερ....σκεψου το..... 8). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sandiago Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Aυτοκολλητα βινυλιου συμφωνω.... ειναι πολυ ομορφα(ουτε βερνικια ουτε τιποτα αλλο).Ακομα και αν δεν μπορεις να φτιαξεις το ιδιο το logo απο πανω, δες το σαν ευκαιρια να κανεις καμια ωραια customia(προσεξε customια και οχι καγκουρια ;D) που να φαινεται πρωτοτυπη και καλογουστη...εγω εβαλα tree of life πχ αυτοκολλητα βινυλλιου για να καλυψω τα κλασσικα dots σε μια κιθαρα και μετα απο δυομιση χρονια ακομα αντεχουν και φαινονται σουπερ....σκεψου το..... 8). Δεν υπάρχουν τόσο μικρά γράμματα, μ'ενδιαφερει αν υπαρχει κατι σε φαση οπως τα αυτο κολλητα της dimarzio, .....καπακια εστω και χωρίς τα γράμματα υπάρχουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harrisxr650 Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Γραμματα υπαρχουν και κοβονται. Απλα επειδη ειναι μικρα και μπελας για εκεινον που θα τα φτιαξει και ταυτοχρονα μικρο το κερδος του απλα δεν ασχολουνται. Εγω στις κατασκευες μου γραμματα βινυλιου βαζω ιδια σε μεγεθος περιπου (ισως ελαχιστα πιο μεγαλα) με αυτα που θες, και επειδη ξερω οτι ειναι μπελας οταν τα παραγγελνω τους λεω οτι θα τα καθαρισω ο ιδιος για να μην με αρχισουν στις δικαιολογιες. Το προβλημα ειναι η ποσοτητα. Εκει μπορει οντος να μην σου βγαλουνε δυο λεξεις. Εννοούσα να περασει τα γραμματα απο πανω σαν προστασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Lettraset. Έψαχνα χθες απεγνωσμένα να βρω από αυτά για να βάλω ένα σημάδι πάνω σε ένα γυαλάκι. Δεν ξέρω αν κολλάνε σε άλλη επιφάνεια πλην χαρτιού - δεν βρήκα. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν ακόμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση