Προς το περιεχόμενο

Soul Mining: A Musical Life

Προτεινόμενες αναρτήσεις

warning: once you go pop you never stop...

Once you go black you never come back  με τη διττή σημασία, μουσικά και σεχουαλικά ;D ;D ;D.Συνολικά με καλύπτει ο όρος μακριά κι αγαπημένοι.

Μικρός και φανατικός δεν ήθελα να ακούω περί ποπ, σίγουρα έβγαλε διαμάντια-αλλά ως και σήμερα στα γεράματα κονσερβοκούτιας* γαρ-μη καταλήξουμε σούπες, τις τρώμε απλά αμάσητες λόγο έλλειψης μασέλας ;D ;D ;D

Άκου Πήτερ Γάβριελ?Γου2?, ήμαρτόνε λαίμαι  ;D ;D ;D..........................ούτε καν  DP δεν έχει γράψει ο τύπος  ;D

*Τρόλει, το κονσερβοκούτιας είναι εσωτερικό αστείο, μη με περάσεις γενεαίς 14 περί πολιτικής  ;D

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εδω μια συνεντευξη για το πως εγινε ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων των εποχων

δειτε και τα πλαϊνα οπου μιλαει & για αλλα αλμπουμ στα οποια εχει κανει την παραγωγη 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

*Τρόλει, το κονσερβοκούτιας είναι εσωτερικό αστείο, μη με περάσεις γενεαίς 14 περί πολιτικής  ;D

Πιστεύεις ότι υπάρχει εσωτερικό αστείο στο noiz που δεν το έχω υπόψιν μου; :)

και εδω μια συνεντευξη για το πως εγινε ενα απο τα καλυτερα αλμπουμ ολων των εποχων

δειτε και τα πλαϊνα οπου μιλαει & για αλλα αλμπουμ στα οποια εχει κανει την παραγωγη

Το βρήκα και εγώ το βίντεο για το Achtung Baby, αλλά αποφάσισα ότι είναι προτιμότερο να το βάλεις εσύ, ως ειδικός... :):)

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου