Στάθης Π. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 (Μόουγκ προφερεται παντως) Ναι αλλα εγω ειμαι horiatizzz , και ως ουγκανος θα το προφερω ουγκ :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 And the winner is: Taskor! ;D Waterfall-K εισαι χειμαρος/καταρακτης ονομα και πραγμα. κατουρα και λιγο μεσα. ολο στο καπακι και στα παπουτσια πηγε. ;D "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ναι αλλα εγω ειμαι horiatizzz , και ως ουγκανος θα το προφερω ουγκ :P Καλα και γω Μουγκ το λεω, αλλα λεμε τωρα. :P Waterfall-K εισαι χειμαρος/καταρακτης ονομα και πραγμα. κατουρα και λιγο μεσα. ολο στο καπακι και στα παπουτσια πηγε. ;D Αυτα που βλεπεις ειναι νερα. Εγω πηγα πριν λιγο στην διπλανη, και βγαινοντας πηρε το ματι μου το "Data-Dial" του καζανακιου και το πηρα φωτο. 8) Τεσπα, αντε και του χρονου να ειμαστε καλα. Παρτε και μια Χριστουγεννιατικη φωτο απο τη Moog, η οποια με μονο 2200€ επιπλεον σου μετατρεπει το Voyager σου σε Xmas Tree Edition. ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Θα λεει και τα χριστουγεννιατικα τραγουδακια με την κλασσικη χροια της τετραγωνης κυματομορφης; Και θα ειναι και moog κυματοφορφη; Best deal :) πιες:το ατιμο το hue δεν αλλαζει το ασπρο ε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Sure... πιες:το ατιμο το hue δεν αλλαζει το ασπρο ε... ?? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 το αριστερο συνθ δεν αλλαζει το χρωμα του γιατι η διαδικασια του hue/saturation μεταβαλει μονο χρωματα και οχι το ασπρο(που στην ουσια ειναι ολα τα χωματτα). Αυτο γιατι θεωρησα πως επεξεργαστηκες την φωτο με αυτη τη διαδικασια,τωρα το "πιες" ειναι το p.s. αλλα που να αλλαζεις τη γλωσσα στο πληκτρολογιο... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OK round 2 name the synth .. "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 λογω των faders και των αριστερων controls σο κλαβιε θα πω arp,τωρα το μοντελο αν το ξερα καλα θα ηταν :-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mamonu Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 λογω των faders και των αριστερων controls σο κλαβιε θα πω arp,τωρα το μοντελο αν το ξερα καλα θα ηταν :-) Οχι. sorry... "Don't panic!" - Douglas Adams Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Βάλε και κανένα δύσκολο. Fairlight Qasar 2 ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση