taskor Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Μια και καθομαστε πινοντας τον καφε μας και ακουγοντας RealFM, ας βαλουμε και ενα δυσκολο quiz. Για να δουμε ποσο καλη μνημη εχουν μερικοι πληκτραδες. Βρειτε λοιπον απο την παρακατω φωτο (η οποια δειχνει το Data-Dial του synth) ποιο synth ειναι αυτο. Κουμπί από καζανάκι ;D (αφού μοιάζει... :)) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 And the winner is: Taskor! ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Άει ρε παπάρα από δω, μας δουλεύεις όλη μέρα. ;D ;D ;D ;D ;D Και τώρα εξηγούνται όλα: Οταν βρεθηκα μπροστα του μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα πολυ. Κυριως απο την κατασκευη του, την πολυ λεια επιφανεια του και το minimal control panel του, το οποιο εχει μονο το Data-Dial Δηλαδή εσύ εντυπωσιάζεσαι μόνο από χ@στρες και από γιαμάχα. ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Sorry, αλλα μολις ειδα αυτο το καζανακι μπροστα μου με αυτο το κουμπι το μυαλο μου πηγε κατευθειαν σε Data-Dial απο synth. ;D Δεν εχω ξαναδει τετοιο κουμπι σε καζανακι κι ετσι πηρα φωτος. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hysplex Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Χα χα καλό !!!!!! Και λέω κάπου το έχω δει αυτό το το synth ;D ;D.. Ψιλό digitalia πάντως..προτιμώ κάτι σε knob!, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή εσύ εντυπωσιάζεσαι μόνο από χ@στρες και από γιαμάχα. ;D ;D ;D ;D ;D Ελα πες μας τωρα, ποση ωρα εψαχνες? ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 πωω μας εκαψεεεεε.............. Κ δεν μου φανηκε ασχημο σαν αισθητικη ,λεω "κοιτα wheel απο χρωμιο και με πλαισιο γυρω του..." Αλλα εχω κ γω quiz, για πες μας waterfall k ποια συνθς ειναι στην παρακατω φωτο,των οποιων διακρινονται τα knobs τους; Hint: ονειρο ζωης του waterfall να μαζεψει 40 χιλιαδες ευρω ,να τα αποκτησει και να τα τοποθετησει σε σειρα ετσι ωστε να πετυχει 12 νοτες πολυφωνια... Hint 2: αρχιζει απο μου και τελειωνει σε -ουγκ βογιατζερ.( κ οχι όουγκ ;) ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taskor Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 And the winner is: Taskor! ;D Είναι το μόνο(''synth'')που με ανακουφίζει... ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα τωρα το ειδα!!!! Φοβερος!!! Παντως εμοιαζε με το pa50 αλλα οταν ειπες δεν εχει πληκτρα εκει το χασα τελειως. Τι μας εστησες!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Hint: ονειρο ζωης του waterfall να μαζεψει 40 χιλιαδες ευρω ,να τα αποκτησει και να τα τοποθετησει σε σειρα ετσι ωστε να πετυχει 12 νοτες πολυφωνια...Μια φωτο = 1000 λεξεις, ή 37400 πεταμενα ευρω. ;D (Μόουγκ προφερεται παντως) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση