messalion Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Η φωτο τραβηχτηκε χωρις φλας και αποτυπωνει μια χαρα αυτο που δειχνει. Αντε να βοηθησω και να περιορισω λιγο τις επιλογες και το ψαξιμο σας. Δεν εχει πληκτρα... Αντε αντε στο πιατο σας το εδωσε ;) ΕΙΝΑΙ VST ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Αντε αντε στο πιατο σας το εδωσε ;) ΕΙΝΑΙ VST ;D ;D ;D ;D Οχι.... ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 αυτο το δεν εχει πληκτρα με μπερεψε ακόμα περισσοτερο. εγω νομιζα οτι αφου δεν ειναι juno θα ειναι jx αλλα χωρις πληκτρα και άσπρο??? θα σκασω!! ??? ??? ??? www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιο σπάνιο πρέπει να είναι, καθότι ψάχνω εδώ και μια ώρα σε όλα τα δωμάτια που έχω στημένα όλα τα αναρίθμητά μου synths και modules, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Δεν το παίρνει το ποτάμι καλύτερα; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 ...ας βαλουμε και ενα δυσκολο quiz.Σας το ειπα απ'την αρχη. 8) "Βασανιστειιιιιιτε"..... ;D ;D Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ώπα, να 'τα και όλα τα μωρά στην πίστα! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Κάποιο σπάνιο πρέπει να είναι, καθότι ψάχνω εδώ και μια ώρα σε όλα τα δωμάτια που έχω στημένα όλα τα αναρίθμητά μου synths και modules, αλλά δε βρίσκω τίποτα. Δεν το παίρνει το ποτάμι καλύτερα; ;D εγω εψαχνα στο google λιγο, μου θυμιζε το pa50 , εμοιαζε λιγο, μετα ειπε rack. στο σπιτι δεν εχω πολλα για να δω και οσα εχω δει ολιγα δεν εχω παρατηρησει τετοιες λεπτομερειες. Εψαξα και στα rack λιγο τιποτα. ΧΑΧΑΧΑ ειμαι εξυπνακιας. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Tην φωτο την τραβηξα ο ιδιος ακριβως ενα μηνα πριν. Οταν βρεθηκα μπροστα του μπορω να πω οτι εντυπωσιαστηκα πολυ. Κυριως απο την κατασκευη του, την πολυ λεια επιφανεια του και το minimal control panel του, το οποιο εχει μονο το Data-Dial που βλεπετε στην φωτο! Πολλα ειπα. Η σειρα σας... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Για να δουμε ποσο καλη μνημη εχουν μερικοι πληκτραδες. Άρα είναι κάποιο παλιο synth ?? Ψαχνουμε δλδ για παλιο άσπρο rackmount. www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Μας έβγαλες την ψυχή ρε συ Waterfall. Άντε πες ποιο είναι να πάμε παρακάτω, να βάλω κι εγώ ένα κουίζ, να το βρείτε το 2017 με το καλό. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση