Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Μια και καθομαστε πινοντας τον καφε μας και ακουγοντας RealFM, ας βαλουμε και ενα δυσκολο quiz. Για να δουμε ποσο καλη μνημη εχουν μερικοι πληκτραδες. Βρειτε λοιπον απο την παρακατω φωτο (η οποια δειχνει το Data-Dial του synth) ποιο synth ειναι αυτο. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavros_d80 Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Korg Oasys? 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Nope.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 a-juno 2 ? www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ Alpha Juno θα έλεγα, αλλά ας το πάρει το ποτάμι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Κι εγώ Alpha Juno θα έλεγα, αλλά ας το πάρει το ποτάμι. Με άσπρο φόντο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Μπααα.... Ρε παιδια, τι Alpha Juno-2 και Oasys μου λετε? Τη φωτο που εβαλα την ειδατε? Βλεπετε πουθενα μαυρο χρωμα? Τα δυο synths που λετε ειναι μαυρα, και το χρωμα γυρω απο το Data-Dial τους ειναι μαυρο. Το Data-Dial του Oasys μοιαζει αλλα ειναι μαυρο, το Data-Dial του Juno δεν μοιαζει καν. 8) Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Θα έλεγα Korg M3 που είναι και άσπρο-γκρι, αλλά πολύ γυαλιστερό μου φαίνεται το dial στη φωτογραφία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George_gr Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ενταξει τώρα τα χρώματα στις φωτογραφίες στο νετ από κινητό είναι γνωστό ότι ειναι αλλα αντ αλλων... Αμα ειναι κοντα το φλας όχι ασπρο, αλλα πρασινο με μπλε βουλες μπορει να βγει το μαυρο..με σου πω και με ελεφαντακια... ;D ;D ;D Τωρα στο ότι δε μοιάζει...σε αυτό εχεις δικιο αλλα ξερεις πως πανε αυτα. Ο πεινασμενος καρβελια ονειρευεται που λενε και το juno ηταν ανεκαθεν μεγαλος ερωτας μου.. :) www.wastor.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Η φωτο τραβηχτηκε χωρις φλας και αποτυπωνει μια χαρα αυτο που δειχνει. Αντε να βοηθησω και να περιορισω λιγο τις επιλογες και το ψαξιμο σας. Δεν εχει πληκτρα... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση