Προς το περιεχόμενο

Περί πολιτικών μη-συζητήσεων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενταξει ειναι καθαρα προβλημα IQ...και τεραστιας αμορφωσιας (οικονομικης και ιστορικης) οποτε δεν σε παρεξηγω,εχεις το ακαταλογιστο....

Κρίμα που εκτίθεσαι και δείχνεις το ποιον σου. Όταν σταματούν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι προσβολές. Γνωστή τακτική, σε έχουν μάθει όλοι εδώ μέσα. Όταν κάποιος λέει κάτι που δε γουστάρεις, είναι χαμηλού IQ. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε κύριε σούπερ σταρ. ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 61
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

οι ψεκασμοι γινονταν απο τοτε παιδια.

Υπεροπλα, εξωγηινοι, χειραγωγηση πληθους με τεχνικα μεσα, αεροψεκασμοι και πολλα άλλα δεν ειναι απλά πνευματική τροφη για αφελείς. Χρησιμοποιείται και έτσι βέβαια.

Εγω αφελής δεν ειμαι, νοημοσύνη εχω απιστευτη, επιστημονικες γνώσεις και σπουδές αρκετες, ειμαι διερευνητικός νούς, πανέμορφος, υπήρξα άριστος στην έκθεση και τη λογοτεχνία, δεν πηρα ψυχοφάρμακα ποτέ και πάραυτη την ψυχοπάθειά μου κατάφερα να παραμένω κοινωνικοποιημένος και να μην προκαλώ τις αρμόδιες αρχές να δώσουν τέλος στο φρικτό βασανιστήριο του νού μου.

Κι όμως τα πιστεύω και αμα με χλευάζουν γι αυτό, αυτοχλευάζομαι κι εγω χωρίς να χάνω όμως αυτή την πίστη, δεν δύναμαι.

Ο superfunk ειναι σουπερ σταρ, ολοι είμαστε κάτι και το έχουμε κερδίσει αυτο!!!!

Ζήτω!!!!!!

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Όταν κάποιος λέει κάτι που δε γουστάρεις, είναι χαμηλού IQ

Μονο και μονο η ΒΛΑΚΕΙΑ που ειπες (οτι οι Γερμανοι μας θεωρουσαν...Untermenschen ) δειχνει τις ανυπαρκτες γνωσεις σου γυρω απο το θεμα...οποτε τι να κατσω να συζητησω....ψαξε ΜΟΝΟΣ σου τις αποψεις των Γερμανων στρατιωτικων (και του Χιτλερ) για τους Ελληνες στρατιωτες αλλά και τους Ελληνες σα "φυλη" ,αυτο τουλαχιστον μπορεις να το κανεις....υπαρχουν αφθονες αναφορες γυρω απο το θεμα στο ιντερνετ.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

οι ψεκασμοι γινονταν απο τοτε παιδια.

Υπεροπλα, εξωγηινοι, χειραγωγηση πληθους με τεχνικα μεσα, αεροψεκασμοι και πολλα άλλα δεν ειναι απλά πνευματική τροφη για αφελείς. Χρησιμοποιείται και έτσι βέβαια.

Εγω αφελής δεν ειμαι, νοημοσύνη εχω απιστευτη, επιστημονικες γνώσεις και σπουδές αρκετες, ειμαι διερευνητικός νούς, πανέμορφος, υπήρξα άριστος στην έκθεση και τη λογοτεχνία, δεν πηρα ψυχοφάρμακα ποτέ και πάραυτη την ψυχοπάθειά μου κατάφερα να παραμένω κοινωνικοποιημένος και να μην προκαλώ τις αρμόδιες αρχές να δώσουν τέλος στο φρικτό βασανιστήριο του νού μου.

Κι όμως τα πιστεύω και αμα με χλευάζουν γι αυτό, αυτοχλευάζομαι κι εγω χωρίς να χάνω όμως αυτή την πίστη, δεν δύναμαι.

Ο superfunk ειναι σουπερ σταρ, ολοι είμαστε κάτι και το έχουμε κερδίσει αυτο!!!!

Ζήτω!!!!!!

cos_dr ή dr_cos τελικά? :):)

Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι

cos_dr και μόνο. Ο σκύλος αυτός δεν ακούει σε άλλο όνομα.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Μονο και μονο η ΒΛΑΚΕΙΑ που ειπες (οτι οι Γερμανοι μας θεωρουσαν...Untermenschen ) δειχνει τις ανυπαρκτες γνωσεις σου γυρω απο το θεμα...οποτε τι να κατσω να συζητησω....ψαξε ΜΟΝΟΣ σου τις αποψεις των Γερμανων στρατιωτικων (και του Χιτλερ) για τους Ελληνες στρατιωτες αλλά και τους Ελληνες σα "φυλη" ,αυτο τουλαχιστον μπορεις να το κανεις....

Πού να ξέρω εγώ πώς να ψάξω αυτά που λες, εγώ έχω χαμηλό IQ, εσύ είσαι η αυθεντία, η σούπερ διάνοια του σύμπαντος κόσμου. Ζήτω οι Γερμανοί, οι Ούννοι είναι φίλοι μας. Το καλό μας θέλουνε.

Παράκληση: όταν σε πιάνει η κρίση μεγαλείου, πάρε τα χάπια σου και παίξε κιθάρα. Σ' αυτό ίσως τα καταφέρνεις καλύτερα.

Πού να ξέρω εγώ πώς να ψάξω αυτά που λες? εγώ έχω χαμηλό IQ

Κοιτα υπαρχουν ΕΙΔΙΚΟΙ για αυτα τα προβληματα,εμαθα οτι βοηθαει και η Αρχιεπισκοπη.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές Παιδιά. *

Off topic: Έχει κανείς tab για Κάλαντα (και Φώτων αν γίνεται) σε alternative drop tuning για μπάσο; Ευχαριστώ προκαταβολικά.

* Τι κουφάλες που στε.. ;D... Τρείς μέρες κοιμόταν το φόρουμ και μόλις είδατε τσαμπουκά, τσουτσουρώσατε όλοι. 100 σελίδες σε χρόνο dt. Κλείνω έτος με 5 συγχωνεύσεις αλλιώς θα ερχόμουν να μην μείνει κολυμπηθρόξυλο. Προς το παρόν.......

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές Παιδιά.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Κοιτα υπαρχουν ΕΙΔΙΚΟΙ για αυτα τα προβληματα,εμαθα οτι βοηθαει και η Αρχιεπισκοπη.

Και η κρίση χειροτερεύει. Ακόμα τα χάπια σου; Μην τα αργείς και σε χάσουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου