Προς το περιεχόμενο

Στρατιές ΤΕΣΤ 2

samy paraga

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3ο σώμα στρατού, ακούω τις απόψεις σας.Στίχοι υπό αναζήτηση.... όπως και ου μπασσίστας και ου πιανίστας.

https://soundcloud.com/samy-paraga/straties-test-2-samy-the

ΠΡΟΣΟΧΗ, το κομμάτι που ακολουθεί έχει υψηλή ένταση.

No one wants an alien

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 30
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Στις 9 πμ που το άκουσα μου φάνηκε κακό.

Αυτή η φωνή με τα λάθος πατήματα... (και εκεί που νόμιζα οτι κανεις δεν τραγουδάει χειρότερα απο μένα)

Τώρα που το ακούω ξανά και ξανά, ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Μου αρέσει πολυ. Το όλο mood μου θυμίζει το on the beach, του Neil Young. Κάτι όμορφο υπάρχει εδώ... που υπογραμμίζει αλλα και ανακουφιζει τη σημερινή αβάσταχτη θλίψη μου  :( :(  :(

There only one Samy, anyway - Thanks for sharing pal, νά σαι καλα

Μοναδικέ μου ακροατή ;D να μην ακούεις τα άσθματά μου πριν την έκτη απογευματινή και ποτέ νηφάλιος ;D

Το άσθμα παίζει μήνες τώρα σε λίγο διαφορετική εκτέλεση με άλλους στίχοι και καλύτερα φωνητικά. Γενικά τα άσθματά μου ακολουθούν μια αργή εξελικτική πορεία με οβιδιακές μεταμορφώσεις ;D

Ξέρω πως δεν είμαι τραγουδιστής, αλλά και ο Ντύλαν δεν ήταν γι αυτό και έγινε συγγραφέας ο γνωστός Ντύλαν Τόμας ;D

Χάρηκα που κατάφερα να γράψω ενδιαφέροντα στα αυτιά μου ήχο στις κιθάρες, αν και τη θέση της ηλεκτρικής ρυθμικής θα τη πάρει το μπάσσο. Θα μπουν νανουριστικά τούμπανα και ένα υπέροχο πιανάκι.

Η φλογέρα στο τέλος, δεν έχει τον επιθυμητό ήχο, αλλά θα λυθεί και αυτός ο γρίφος.

Μοναδικέ μου ακροατή μείνε συντονισμένος θα μοιραστούμε πλούσια δώρα απ τα αζήτητα του Άη Βασίλη .

Πλάκα στη πλάκα, έχεις δίκιο περί Νιλ Γιάνγκ, δεν το είχα σκεφτεί :)

No one wants an alien

• 2 εβδομάδες αργότερα...

δεν συζηταμε για τις επιλογες στις κιθαρες, τα θεματα και τον ηχο. Εξαιρετικες οπως παντα.

Τωρα αρχιζουν καποιες (αύπνες) παρατηρησεις απο εμενα.

Η φωνη ειναι λιγο χαμηλοτερα στη μιξη απο οτι θα ηθελα, ιδιαιτερα στο πρωτο verse, ισως σε αυτο βοηθανε αρνητικα και οι ατακες που ριχνεις στην αριστερα στην μιξη κιθαρα και τονιζουν κοντραροντας τη φωνη. Ας ηρεμήσουν λιγο στο verse για να δωσουν ατακα στο chorus.

γενικα αφου ειναι τραγουδι, δεν θα πρεπει τα ρυθμικα να δινουν κυριες μελωδιες ιδιαιτερα οταν υπαρχει φωνη μαζι, μπορουσε να υπηρχουν μετρα παυσης της φωνης και να παιξουν τα οργανα μεγαλωνοντας μεν το verse αλλα κανοντας πιο ορθη την ενορχηστρωση , αν ηταν ορχηστρικο και ελειπε η φωνη θα ηταν ολα οκ.

Το ιδιο φαινομενο παρατηρειται οταν μπαινουν τα πληκτρα και θα ελεγα για καλυτερο αποτελεσμα τα ιδια πραγματα. Πληκτρα δεν ειναι αυτος ο φυσαρμονικοειδης ηχος που σκουζοφαλτσάρει ομορφα και παει πολυ?

Αντε, δωσε μου μια μπουνια τωρα να με παρει ο υπνος γιατι δεν κοιμαμαι και το πρωι πρεπει να ξυπνησω νωρις, παει κοντα 4 η ωρα.

Κατα τα αλλα μπραβο για αλλη μια φορα, αυριο θα απολαυσω και την version με το μπασο.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Αγαπητέ άνθρωπα με τη μουναδική λάμψη, για κάποιο λόγο που μόνο ο Σαουντκλάουντης ξεύρει, άλλα ανεβάζω και άλλα γλιέπεται ;D

Αναμένω να ηρεμήσει μέχρι άυριονες 8)

Μέχρι τούδε και καθότι τπτ δεν έχει τελειώσει σε προκαλώ δημοσίως να με βάλεις ένα πιανάκι που θέλω και δεν ημπορώ  :D

No one wants an alien

που να το στριμωξω το πιανο εκει μεσα? θα φαει τρελη κοντρα απο τις κιθαρες που ειναι ηδη φορτωμενες με μοτιβα οπως σου ειπα,  εκτος και αμα κανω μερικα sustain με συγχορδιες σχετικες.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

που να το στριμωξω το πιανο εκει μεσα? θα φαει τρελη κοντρα απο τις κιθαρες που ειναι ηδη φορτωμενες με μοτιβα οπως σου ειπα,  εκτος και αμα κανω μερικα sustain με συγχορδιες σχετικες.

Θα το στριμώξουμε λέγω, έχεις πμ και πάρε και την εκτέλεση με το μπάσο του εκλεκτού...............αμιξάριστα και ακάθαρτα είναι όλα προς ώρας . Η μόνη επιλογή συνειδητά ήταν αυτή του διαχωρισμού αριστερά-δεξιά της ακουστικής με την ηλεκτρική στα ρυθμικά.

https://soundcloud.com/samy-paraga/2-5

No one wants an alien

• Moderator

Ουόχι δεν είναι ρουόκ... Είναι τζουάζ με προυόγκ στοιχεία...  ;D

ΥΓ: Περιμένω την αμοιβή μου- από το δεκάλιτρο  ;)

all this has happened before and will happen again

Ως δεδηλωμενος fanboy ;D των Sam & the paragas να ειπω οτι με αρεσε και τουτο.

Η φωνη σου ενω στα πρωτα ασθματα μου φαινοταν καπως,τωρα ισως εχω "μπει" στο μετεωρο/περιεργο υφος της και μου ταιριαζει μ'αυτα που γραφεις.

Πραγματι ωραιοι ηχοι στις κιθαρες,η slide θελει λιγο σιαξιμο σε μερικα σημειακια.

Νομιζω οτι περα απο το πολυ ωραιο μπασο του ογκολιθου θα ταιριαζαν και πληκτρα οποτε νομιζω οτι ενας "ανθρωπος με μοναδικη λαμψη" θα κολλαγε πολυ.

Τον τροπο θα τον βρειτε.

Εχει ενα ενδιαφερον και μια ομορφια να ακους ενα κομματι σε διαφορετικες του φασεις μεχρι την ολοκληρωση.

Αναμενουμε την επομενη με τα πληκτρα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου