Shelter Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Το πρώτο κομμάτι από τη νέα μας παρτίδα. Συνηθίζαμε να το παίζουμε με συχνότητα στις εμφανίσεις μας τον τελευταίο χρόνο. Θα ακολουθήσουν και άλλα εν καιρώ. Καλή ακρόαση. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θέλω να υπερβάλλω αλλά έτσι αυθόρμητα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ μέσα από Ελληνική μπάντα με Αγγλικό στίχο εσείς και μια μπάντα Μεταλλική δεν θυμάμαι όνομα τώρα. Respect ;) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Εξαιρετικά παιξίματα και παραγωγή! Πολύ ατμοσφαιρικό το κομμάτι. Μπράβο!!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Εντάξει, άλλο επίπεδο Δεν θέλω να υπερβάλλω αλλά έτσι αυθόρμητα είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει εδώ μέσα από Ελληνική μπάντα με Αγγλικό στίχο +1000 κι όχι μόνο εδώ μέσα!!!! Υ.Γ. Σε μερικά σημεία μoυ θύμησε έντονα το I put a spell on you ;) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sfaku Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Το έχω απολαύσει στα ζωντανά σας. Μου άρεσε και ηχογραφημένο. Καταρχήν μου άρεσε που σαν ηχητική άποψη είχε πειραγμένα στοιχεία (π.χ. οι πινελιές με τα wah, του οποίου η αγαπημένη χρήση είναι έτσι, φιλτροειδώς). Παρεμπιπτόντως το γράψατε ορθόδοξα (πριν τα drive) ή ανορθόδοξα (μετά); Κυρίως βρήκα την ηχογράφηση αρκετά ζουμερή, αντάξια των ζωντανών σας, το οποίο αν θυμάσαι ήταν η μόνιμη επωδός μου μετά τα λάιβ σας, ότι δηλαδή ότι πρέπει να βγει περισσότερο το λάιβ φεελινγ στο στούνδιο. Όπερ και εγένετο! Αναμένω το επόμενο επεισόδιο επί της οθόνης μου αλλά και εκτός αυτής - βλ. ενημέρωση για εμφανίσεις! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Εξαιρετικο απο καθε αποψη,πολυ ωραιες οι κιθαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 πολυ ωραιο κομματι! :) μου αρεσουν πολυ αυτα τα μινορια :P αυτη η κιθαρα με το octaver που ακουγεται σαν organ μαμαει! + 2112 για το wah φιλτρο :) θα ηθελα να τα πει λιγο πιο παθιασμενα ο τραγουδιστης σας. εκεινη στο 03:31 τι γινετε? αυτη η νοτα δεν μου αρεσε καθολου.... γενικα θα προτιμουσα ενα πιο "παρτα" σολο οχι αναγκαστικα γρηγορο πιο στα μουτρα να με συμπαθατε αλλα η αλλαγη που εχει το κομματι αναμεσα απο τα κουπλε ειναι ιδιο το sympathy απο uriah heep A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 είμαι ίσως προκατειλημμένος γιατί μου αρέσει το ύφος του γκρουπ, αλλά το Bells I am είναι από τα καλύτερα κομμάτια που έχω ακούσει φέτος. Κάθε χρόνο τα ίδια θα λέμε; ;D Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 να με συμπαθατε αλλα η αλλαγη που εχει το κομματι αναμεσα απο τα κουπλε ειναι ιδιο το sympathy απο uriah heep Δηλαδη, το αποκλειεις οι Uriah Heep να "δανειστηκαν" αυτη την αλλαγη απ'τους Blue Side Band? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
THEOD Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2013 Ειμαι στο Fan Club των Blue Side Band .Τι αλλο να πω 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση