Προς το περιεχόμενο

Ηχογραφούσα, κράσαρε, τα έχασα, ζήτω τα synth workstation!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια...έλα μου που το pc ΔΕΝ έχει συμβατά επιμέρους υλικά...Όταν θα αποκτήσει, δεν θα το ξαναπούμε :D

Το pc του axtarmas ,οχι τα pc γενικα. Υπαρχουν αλλα αυτος που θα αναλαβει να συνθεσει το pc πρεπει να ειναι γνωστης. Αν δεν επιτυγχανεται απολυτη συμβατοτητα ,μειωνονται δραματικα οι πιθανοτητες για κρασαρισμα.

πραγματι Σταθη, τα seven αλλα και τα vista εγω θα ελεγα ηταν μια επανασταση στην ιστορια των windows και εξαλειψαν πολλες "ασθενειες"΄που τα μαστιζαν στις προηγουμενες εκδοσεις τους ιδιαιτερα σε επαγγελματικα προγραμματα, ανεστησαν δε ακομα και παλια μηχανηματα.

Βασικα τα vista τα ειδα σαν κινητρο για την αλλαγη πορειας των windows,σαν λειτουργικο ηταν κ αυτο λιγο fail.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

...και εάν η γιαγιά μου είχε καρούλια...έλα μου που το pc ΔΕΝ έχει συμβατά επιμέρους υλικά...Όταν θα αποκτήσει, δεν θα το ξαναπούμε :D

Τώρα μιλάς σοβαρά ;)....πόσα λεφτά χρειάζεσαι? ;D ;D

φΊΛΩς ΑΥΤΙά να τα πεις στον Ομπάμια που έκοψε το Άει φώνη, μη τυχόν και το παρακολουθεί ο Πάγκαλος απ το CSI Μπραχάμι, άντε και δεν είναι Παρασκευή και έχει ακόμα απαγορευτικό και θα σας πάρει ο αήρ και θα σας σηκώσει όλους λαίμαι .

Αφιερωμένο στον ΣΦ, με τον αγαπημένο του τηλεπαρουσιαστή ;D ;D ;D

Φιλική συμμετοχή από Βορειοκορεάτες ιθαγενείς

No one wants an alien

Εγω παντως χρησιμοποιω μονο hardware, κι αυτο μονο Moog. Δεν κρασαρει με τιποτα. Μπορει να παιζει μια νοτα τη φορα για τα επομενα 200 χρονια...laugh4.gif

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου