Προς το περιεχόμενο

Ηχογραφούσα, κράσαρε, τα έχασα, ζήτω τα synth workstation!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια χαρά είναι τα Windows. Αν τα σετάρεις σωστά, απενεργοποιώντας όσους drivers δε χρειάζονται, επίσης κρατώντας το σύστημα όσο πιο απλό γίνεται, χωρίς περιττά οπτικά εφέ (π.χ. Aero στα 7ρια/8ρια), μία χαρά ρολάρουν.

Ότι με το hardware είσαι πιο ασφαλής, αυτό είναι γεγονός. Δε λείπουν όμως περιπτώσεις κρασαρίσματος και hardware synths/workstations, όσο πιο πολύ τείνουν προς τη φιλοσοφία του υπολογιστή (π.χ. μηχανήματα που τρέχουν προσαρμοσμένη έκδοση του Linux, όπως τα Korg Kronos και Oasys κλπ).

αυτο που το βαζεις?

+109θ789068569508798-=8-89=

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Όπως κατάλαβες φίλε αχταρμά, η κατηγορία απαγγέλθηκε, η ποινή προαποφασίστηκε. Είσαι ένοχος. Κλέφτης, απατεώνας κλπ κλπ κλπ.

Μα καλά ρε, δε βαρεθήκατε; Δεν έλιωσε ακόμα η καραμέλα;

Το γεγονός ότι ίσως να μην έχει σετάρει σωστά τον υπολογιστή του για μουσικές εφαρμογές, ή να έχει ένα σωρό άσχετα προγράμματα (π.χ. παιχνίδια, office κλπ) δε σας πέρασε καθόλου απ' το μυαλό;  ::) ??? :o

Μας πέρασε, ω μεγάλε μασκοφόρε τιμωρέ και υπερασπιστή των αδυνάτων. Εσύ προφανώς έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο της "κατηγορίας" και διαλέγεις άλλες καραμέλες / ιστορίες προς μηρυκασμό. Θα σου έλεγα να περιμένεις κάποια ειλικρινή απάντηση από τον Axtarma, αλλά αυτή την στιγμή είναι αδύνατον γιατί βρίσκεται ήδη σε δωδεκαετή προφυλάκιση καταναγκαστικών έργων σε μυστικό γκούλαγκ της Βόρειας Σιβηρίας. 5 λεπτά νωρίτερα αν ρώταγες, θα τον προλάβαινες πριν τον πακετάρουμε αλυσοδεμένο στο C130...  ;D

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Αυτό ακριβώς. 8)

ΑΜΗΝ! ;D ;D ;D ;D ;D

Όπως κατάλαβες φίλε αχταρμά, η κατηγορία απαγγέλθηκε, η ποινή προαποφασίστηκε. Είσαι ένοχος. Κλέφτης, απατεώνας κλπ κλπ κλπ.

Μα καλά ρε, δε βαρεθήκατε; Δεν έλιωσε ακόμα η καραμέλα;

Το γεγονός ότι ίσως να μην έχει σετάρει σωστά τον υπολογιστή του για μουσικές εφαρμογές, ή να έχει ένα σωρό άσχετα προγράμματα (π.χ. παιχνίδια, office κλπ) δε σας πέρασε καθόλου απ' το μυαλό;  ::) ??? :o

ΝΑΙ λοιπόν, δηλώνω ένοχος, είμαι ένοχος και το φωνάζω να τακούσει όοοολη η πλάση, το daw Μου το...πλήρωσα 350 ευρώ το έτος 2007 καθώς είναι το Cakewalk Sonar 6 studio edition ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΟΝ.  8)

Δεν ξέρω πολλά από μπλέ οθόνες αλλά αυτή που μου έβγαλε έλεγε κάτι για τη φυσική μνήμη του συστήματος, πιθανόν να θέλει περισσότερη μνήμη το σύστημα, δεν ξέρω. Πάντως ώς συνήθως σώζω συχνά το κάθε πρότζεκτ κατά τη διάρκεια της δημιουργίας του, απλώς σήμερα ξεχάστηκα... i am a man not a robot, αν δεν ξεκινήσει τη λειτουργία του ο καφές, ντεν ντουλεύει το εγκέφαλο. ;D

Μην τον πιστεύετε! Μιλάει άλλος από το account του! Όπως σας είπα, ο πραγματικός κατηγορούμενος ΔΕΝ είναι διαθέσιμος...  :D

Μας πέρασε, ω μεγάλε μασκοφόρε τιμωρέ και υπερασπιστή των αδυνάτων. Εσύ προφανώς έχεις αποκλείσει το ενδεχόμενο της "κατηγορίας" και διαλέγεις άλλες καραμέλες / ιστορίες προς μηρυκασμό. Θα σου έλεγα να περιμένεις κάποια ειλικρινή απάντηση από τον Axtarma, αλλά αυτή την στιγμή είναι αδύνατον γιατί βρίσκεται ήδη σε δωδεκαετή προφυλάκιση καταναγκαστικών έργων σε μυστικό γκούλαγκ της Βόρειας Σιβηρίας. 5 λεπτά νωρίτερα αν ρώταγες, θα τον προλάβαινες πριν τον πακετάρουμε αλυσοδεμένο στο C130...  ;D

Η απάντηση του αχταρμά είναι πιστεύω ιδιαιτέρως αποστομωτική, επομένως δε χρειάζεται να απαντήσω στο παραλήρημά σου. ::)

Εκτός κι αν απαιτείς να προσκομίσει έγχρωμη φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς, μπας και πειστείς ότι δεν είναι κλέφτης ο άνθρωπος.

Η απάντηση του αχταρμά είναι πιστεύω ιδιαιτέρως αποστομωτική, επομένως δε χρειάζεται να απαντήσω στο παραλήρημά σου. ::)

Εκτός κι αν απαιτείς να προσκομίσει έγχρωμη φωτοτυπία της απόδειξης αγοράς, μπας και πειστείς ότι δεν είναι κλέφτης ο άνθρωπος.

...και αυτό βεβαίως επιβεβαιώνει πως πέσαμε να φάμε τον καημένο τον συνφορουμίτη, πως "όχι ρε, δεν έχουμε βαρεθεί να λιώνουμε την ίδια καραμέλα" και αποτελεί ικανοποιητικό στατιστικό δείγμα για μια ακόμη αστεία blanket statement. Καθώς υπό δικιά σου ομολογία βλέπεις έτσι τα πράγματα, ματάκια έχουμε και βλέπουμε ποιος παραληρεί με αξιοπρόσεκτη συνέπεια και σε άλλα θρεντς.  ;)

Το γεγονός ότι ίσως να μην έχει σετάρει σωστά τον υπολογιστή του για μουσικές εφαρμογές,  δε σας πέρασε καθόλου απ' το μυαλό

φυσικα και μας περασε για αυτο αλλωστε το ειπαμε και ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

για να σου κρασαρει ή σπασμενο θα ειναι (το daw & τα soft synths/plug ins) ή δεν το εχεις εγκαταστησει σωστα ή το pc σου ειναι ανεπαρκες/προβληματικο ...

είναι το Cakewalk Sonar 6 studio edition ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΑΤΟΝ

& ΠΑΛΑΙΟΤΑΤΟΝ....(δεν ξερω αν υποστηριζεται ακομα απο την Cakewalk αλλα μπορεις να δεις αν υπαρχουν bug updates) & εγω SONAR user (φανατικος) ειμαι εδω και πολλά χρόνια και ποτε μου δεν ειχα προβλημα (μαλιστα ετοιμαζομαι για τη μεταβαση απο το Χ1 στο Χ3 για το 2014)

εδω μπορουμε να δουμε πως μπορουμε να κανουμε optimizing το pc μας (Windows 7) για audio

http://us.focusrite.com/answerbase/optimising-your-pc-for-audio-on-windows-7

& εδω τα ΧΡ

http://www.soundonsound.com/sos/mar02/articles/pcmusician0302.asp

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

φυσικα και μας περασε για αυτο αλλωστε το ειπαμε και ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ

Κατά λάθος σε πήρε και σένα η μπάλα. Έχεις δίκιο, σόρρυ.  :)

...και αυτό βεβαίως επιβεβαιώνει πως "πέσαμε να φάμε τον καημένο τον συνφορουμίτη" και αποτελεί ικανοποιητικό στατιστικό δείγμα για μια ακόμη αστεία blanket statement. Καθώς υπό δικιά σου ομολογία βλέπεις έτσι τα πράγματα, ματάκια έχουμε και βλέπουμε ποιος παραληρεί με αξιοπρόσεκτη συνέπεια και σε άλλα θρεντς.  ;)

Είναι πολύ διασκεδαστικό να βλέπεις κάποιον να εκτοξεύει άδικες και γενικευμένες κατηγορίες κατά κάποιου (="έχεις" το Nuendo) και όταν αποδεικνύεται περίτρανα ότι έχει κάνει λάθος, αντί να παραδεχτεί τη μαλακία του, αντιθέτως πετάει τον αϊτό του, επιτιθέμενος σε αυτόν που του υπέδειξε ότι υπήρξε άδικος.

Λίγη αξιοπρέπεια δε βλάπτει. Δεν είναι μεμπτό να παραδεχόμαστε τα λάθη μας. ;)

Και δε χρειάζεται να στέλνεις παπαρο-pm, ό,τι έχεις να πεις πέστο δημοσίως. ::)

Ραντεβού στον επόμενο ηδονικό αυτοβασανισμό σου φίλτατε Κύκλωπα. Μονάχα μην το πασπατεύεις τόσο πολύ γιατί τελικά θα σου αχρηστευτεί και το άλλο μάτι, και θα χρειαστεί να αλλάξεις nickname σε "Blind".

Ακόμα ηχεί η πονεμένη κραυγή της γυναίκας μου στις 2:30 τα ξημερώματα όταν μετά από 1,5 ώρας συγγραφής το laptop της έδωσε "the blue finger".

Είναι business oriented laptop με Windows 7 Professional 32 και όλα αυστηρά και certified νομότυπα.

Το PC στο γραφείο με τα XP και καμπόσα προγράμματα να δουλεύουν ταυτόχρονα, δεν έχει πάθει ποτέ "την οθόνη".

To home PC με τα 7άρια Ultimate 64, μου βγάζει στη χάση και στη φέξη τη μπλε οθόνη (σχεδόν όλες από αυτές τις φορές είναι όταν ενίοτε δουλεύει στο background "λογισμικό πρόσβασης υλικού προς κοινωνική αναδιανομή"  ::) 8)) ώπερ και δεν θεωρώ παράλογη την υπόνοια του bloody.

Από την άλλη δεν έχω πάθε ποτέ ζημιά καθότι έχω ένα ψυχωτικό τικ να πατάω εκείνο το κουμπάκι που λέγεται "Save" στις δουλειές που κάνω.

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

ειναι αληθεια οτι τα πειρατικα προγραμματα ακομα και τα πειρατικα windows δημιουργουν προβληματα οχι μονο στην δουλεια αλλα ενδεχεται να προκαλεσουν και προβλημα φυσικο σε πιθανη κακοβουλη συμπεριφορα των παρελκομένων τους.

ειναι επισης αληθεια δυστυχως κατα τη γνωμη μου οτι υπαρχουν releases αυτων των προγραμματων αξιοπιστες που δεν δημιουργουν κανενα προβλημα.

Εξισου αληθεια ειναι οτι και ολα αυθεντικα να ειναι στο pc σου, λογω ρυθμισεων η οπως ξαναπα ο φαφλατας, λογω υπερβολικων απαιτησεων του χρηστη σε σχεση με τις δυνατοτητες του συστηματος να υπαρχει εξ ισου προβλημα η και υποβοσκον φυσικο προβλημα που εκδηλωνεται κατω απο συνθηκες στην αρχη ως και γινεται μονιμο αργοτερα

Και εγω δεν κατηγορω την υποθεση του bloody , θα μπορουσε να ειναι υπευθυνη οσο ειναι υπευθυνα και τα αλλα που αναφερθηκαν μεχρι αποδειξεως του εναντιου για την μπλε οθονη του φιλου μας.

Γι αυτο ου χωλαίνει. Αμα θελετε μια μερα βαζουμε ολοι γαντια τεραστια και θωρακες πανω μας και προστατευτικα και παμε σε ενα φουσκωτο καστρο να μπουμε μεσα να πλακωθουμε να εκτονωθουμε και μετα παμε για μπυρα. Τι λετε?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου