Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ρε παιδιά... δε θυμάμαι αν έχω μοιραστεί αυτό το κομμάτι μαζί σας... Αν ναι, συγχωρήστε με... Για ένα αντιπολεμικό παιχνίδι (εξού και το quote από Barber) και το βίντεο ολίγον μάπα, αλλά τέλος πάντων κάνει τη δουλειά του. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ όμορφο Nikolas. Μου θύμισε Georges Delerue. Με τι πρόγραμμα έγραψες; ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ καλοφτιαγμένο, η αντίθεση δε, και σε συνδυασμό με την εικόνα, πολύ έντονη. Ανατριχιαστική θα΄λεγα. Με την καλή έννοια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 OP Guru Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ευχαριστώ παιδιά! Προγράμματα: Καταρχήν ως sequencer έχω το Cubase 5.1 και είμαι μια χαρά. Δεν το αλλάζω με τίποτα. Σε Η/Υ με Windows 7 ultimate 64-bit κλπ... Τα έγχορδα είναι LASS (Los Angeles Scoring Strings) Και η τρομπέτα Sample Modelling "The Trumpet" Τέλος, οφείλω να αναφέρω και το campaign που συνδέεται το κομμάτι: http://theinspirationroom.com/daily/2009/what-goes-around-comes-around/ Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 11 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιοτατο και to the point.... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση