ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Κυκλοφόρησε σήμερα το καινούριο μας cd, The Reply.Πρός το παρών είναι διαθέσιμο μόνο για download. Σύντομα και σε κανονικό cd για όσους θέλουν να το αγοράσουν. http://www.cdbaby.com/AlbumDetails.aspx?AlbumID=thetubescreamersband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotiroubas Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Καλή επιτυχία :) https://www.youtube.com/channel/UCadoO2nmanT5ozuL8bWeDoQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 ευχαριστώ.Ελπίζω να σας αρέσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Ακούστε ολόκληρο το Cold Day απο το καινούριο μας Αlbum ( The Reply ). Καλή ακρόαση! cold_day__mp3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Παιδιά, ό.τι άκουσα είναι εκπληκτικό, συγχαρητήρια!! Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Να σαι καλά φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Κι εμένα μου άρεσε πολύ ότι άκουσα από τα δείγματα που υπάρχουν διαθέσιμα αλλά και το κομμάτι που παραθέσατε! :) Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία σε ό,τι κάνετε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Χαίρομαι που αρέσει.Προσπαθήσαμε με ότι μέσα είχαμε για το καλύτερο δυνατό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 17 Δεκεμβρίου 2013 Bravo συμπατριώτες! Power! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AuditoryDriving Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 18 Δεκεμβρίου 2013 Ανεβάστε κάπου το cold day ρε παιδιά να μπορούμε να σας διαφημίσουμε με ολοκληρο κομμάτι :) Μου θυμίζει κάτι ανάμεσα σε gary moore και λιγάκι σε full moon on mainstreet - το ξανακούω τώρα το cold day, τα σπασε :) Ενα soundcloud, ένα βίντεο youtube, ένα site; :D ;) Και κλασικά δώστε λίγο ίνφο για την μπάντα, τις ιστορίες, τις ηχογραφήσεις.. γι αυτά ζούμε :) Το Ξεκούρδιστο Πορτοκάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση