elavd Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 αυτο που λειπει πιστευω οτι ειναι η photo gallery... Photo Gallery υπάρχει απλά δεν την πήρατε χαμπάρι: http://www.noiz.gr/modules.php?name=4nAlbum (όπως αρχικά κι εγώ...) Νομίζω Yameth ότι ίσως πρέπει να γραφτεί "Photo gallery" αντί για "My Album" ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Διολου ασχημη φαση το ΤΣΑΤ... :lol: Εγω μεσα!(και θα μου πειτε ποιος χεστηκε που ειμαι εγω μεσα)-->αλλα..Dum spiro spero!Chat-Hat-Cat :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Και ψηφίζω υπέρ στο chat.... Παλιότερα που υπήρχε, επαιζε πρόβλημα για αυτό δεν εμπαινε κανείς.... Ρε ακούστε και την ιδέα για shoutbox...Σε ενα αλλο forum που είμαι λειτουργεί μια χαρά και γουστάρουμε.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Ρε σεις πολυ μοναξιές βαράω στο chat θα μπει κανείς η θα γίνει της ταστιέρας εδώ;; :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Δεν πειράζει, ας μείνει και αν θέλει ο yameth κάπως να φαίνεται στην 1η υπέρλαμπρη σελίδα μας, να φαίνεται πόσοι είναι μέσα και πού Θα βοηθήσει, κι εγώ μπαίνω Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 αντε ρε παμε λιγο εχει πλακα! Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Δεν πειράζει' date=' ας μείνει και αν θέλει ο yameth κάπως να φαίνεται στην 1η υπέρλαμπρη σελίδα μας, να φαίνεται πόσοι είναι μέσα και πού Θα βοηθήσει, κι εγώ μπαίνω[/quote'] επιτελους ηρθε και η "γρηγορη απαντηση" στα post!αντε να μπορουμε να βλεπουμε και καπου στην πρωτη σελιδα ποιοι ειναι στο chat μπας και ζωντανεψει και αυτο..πιστευω ειναι η μονη λυση αυτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boody Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 σωστα . ψηφιζω κι εγω το ιδιο. http://the-boody.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Τι λέτε, θα θέλατε να υπάρχει και πάλι chat? :) https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2009 Ναι, αλλά να μπαίνετε! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση