kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Τελικά τι απόγινε αυτό το chat? Θα γίνει κάποτε πραγματικότητα;;; :roll: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 To chat υπήρχε στο παρελθόν. Η κίνηση δεν ήταν μεγάλη. Θεωρείτε ότι θα εξυπηρετούσε; Να το ανεβάσω πάλι; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Εμένα θα μου άρεσε, δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ και γιά το υπόλοιπο forum! Να κάνουμε ένα δημοψήφισμα καλύτερα; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 ναι και εγω θα ηθελα :D by the way κοστα το avatar σου με αποσυντονιζει... :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 To chat υπήρχε στο παρελθόν.Η κίνηση δεν ήταν μεγάλη. Θεωρείτε ότι θα εξυπηρετούσε; Να το ανεβάσω πάλι; η αληθεια ειναι οτι κανενας δεν μπαινει στο Chat εδω και πολυυυυ καιρο... αυτο που λειπει πιστευω οτι ειναι η photo gallery... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 by the way κοστα το avatar σου με αποσυντονιζει... Εγώ παθαίνω κλακάζ και νομίζω ότι δύο βυζάκια μιλούν με τεχνικούς όρους και δίνουν συμβουλές.. 8O :? :D Σχετικά με το chat, αν και δεν νομίζω ότι θα το χρησιμοποιούσα, πιθανών να βοηθούσε σε επιτόπιες εκτονώσεις, οπότε και τα υπόλοιπα threads θα διατηρούσαν μια θεματική συνοχή και δε θα ξεφεύγανε (όχι ότι είναι πάντα κακό αυτό, απλά ορισμένες φορές είναι εκνευριστικό όταν ψάχνεις κάτι συγκεκριμένο). :) :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2006 Εγώ πάλι θα ήθελα πολύ να μπούν και τα δύο. Τώρα έχουμε γίνει και πολλά μέλη και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλύτερα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oneofthem Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 μια καλή λύση είναι να chatάρουμε με ραντεβού, πχ κάθε 2 βδομάδες, σάββατο στις 3 ξέρω γω, κάτι τέτοιο, έτσι θα μπαίνουν αρκετοί την ίδια ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
iasonas Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 ΞΕΡΩ!Θελουμε ενα shoutbox!!!!!!!ειναι σαν μινι τσατ και ουτε που χρειαζεται java και ετσι :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2006 Αυτό το είχα προτείνει και παλιότερα...Αλλα κάποιως με έγραψε...:lol:...... /just kidding of course/ Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση