samy paraga Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2013 τα καναμε αυτα ΝΕΟΙ...καλα περασαμε αλλα τωρα πια...instrumental με τα ΚΑΠΗ... ;D No one wants an alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Πολλές φορές κάνω ιεροσυλες συγκρίσεις .αλλα, δε θα τις πω αυτήν τη φορά. Οταν ξεκινάω τις συνθέσεις σου στο soundcloud, δεν μπορω να σταματήσω να τις απολαμβανω. Παίζουν συνέχεια +1. Λιγο υπερβολικους σας ακουω αλλα σας Φχαριστω για ακομα μια φορα... :) @samy paraga καλα εσυ και αν εισαι υπερβολικος... ;D...με τους Stones ρε αθεοφοβε με συγκρινεις... :D..τι να κλασουν μπροστα μου.. ;D ;D :D :P..εδω ο κιθαριστας τους δεν εχει ακομα μαθει να βαρει τη ΛΑ ,ασε που μου ειπανε οτι ηταν και ναρκωτικακηδες στα νιατα τους ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Ωραιο ειναι,σου παει τελικα οταν το βρωμιζεις το πραμα στις κιθαρες. Να υποθεσω οτι ο τιτλος παει στον πιτσιρικο που ειναι παρεα με το κιθαρονι στο αβαταρ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 τα καναμε αυτα ΝΕΟΙ...καλα περασαμε αλλα τωρα πια...instrumental με τα ΚΑΠΗ... ;D Ε άμα είναι έτσι τα ΚΑΠΗ μπράβο τους (και μπράβο σου). Ωραία μελωδία/ατμόσφαιρα. Μου έφερε στο μυαλό ωραία cool 70ς. Βέβαια αν η κιθάρα ήταν... μαχόγκανι μπορεί να ακουγόταν καλύτερα το άσ(θ)μα (ή να γινόταν μέταλ- φτου... φτου.. φτου...) ;D ;D ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2013 Να υποθεσω οτι ο τιτλος παει στον πιτσιρικο που ειναι παρεα με το κιθαρονι στο αβαταρ? φυσικα....τον ατιμο ..σου χαμογελαει και σου φτιαχνει ολη τη μερα... :) Ε άμα είναι έτσι τα ΚΑΠΗ μπράβο τους (και μπράβο σου). καλα βεβαια το γεγονος οτι ειμαι ΚΑΠΗ δεν σημαινει οτι δεν ειμαι και ΜΥΩΔΗΣ.... ;D οποτε κρατιεμαι καλα... ;D Βέβαια αν η κιθάρα ήταν... μαχόγκανι μπορεί να ακουγόταν καλύτερα το άσ(θ)μα απο poplar ειναι οπως ολες οι vintage Fender Mustang,καλα με μαχΟγκανΥ θα εσκιζε... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2013 Babies and Mustangs!! Oh yieeaah! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 10 Δεκεμβρίου 2013 αΦτο ινε φιλΩς!!! ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση