Προς το περιεχόμενο

Your smile

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πολλές φορές κάνω ιεροσυλες συγκρίσεις .αλλα, δε θα τις πω αυτήν τη φορά. Οταν ξεκινάω τις συνθέσεις σου στο soundcloud, δεν μπορω να σταματήσω να τις απολαμβανω. Παίζουν συνέχεια

+1.

Λιγο υπερβολικους σας ακουω αλλα σας Φχαριστω για ακομα μια φορα... :)

@samy paraga

καλα εσυ και αν εισαι υπερβολικος... ;D...με τους Stones ρε αθεοφοβε με συγκρινεις... :D..τι να κλασουν μπροστα μου.. ;D ;D :D :P..εδω ο κιθαριστας τους δεν εχει ακομα μαθει να βαρει τη ΛΑ ,ασε που μου ειπανε οτι ηταν και ναρκωτικακηδες στα νιατα τους  ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραιο ειναι,σου παει τελικα οταν το βρωμιζεις το πραμα στις κιθαρες.

Να υποθεσω οτι ο τιτλος παει στον πιτσιρικο που ειναι παρεα με το κιθαρονι στο αβαταρ?

• Moderator

τα καναμε αυτα ΝΕΟΙ...καλα περασαμε αλλα τωρα πια...instrumental με τα ΚΑΠΗ... ;D

Ε άμα είναι έτσι τα ΚΑΠΗ μπράβο τους (και μπράβο σου). Ωραία μελωδία/ατμόσφαιρα. Μου έφερε στο μυαλό ωραία cool 70ς.

Βέβαια αν η κιθάρα ήταν... μαχόγκανι μπορεί να ακουγόταν καλύτερα το άσ(θ)μα  (ή να γινόταν μέταλ- φτου... φτου.. φτου...)    ;D ;D ;D

all this has happened before and will happen again

Να υποθεσω οτι ο τιτλος παει στον πιτσιρικο που ειναι παρεα με το κιθαρονι στο αβαταρ?

φυσικα....τον ατιμο ..σου χαμογελαει και σου φτιαχνει ολη τη μερα... :)

Ε άμα είναι έτσι τα ΚΑΠΗ μπράβο τους (και μπράβο σου).

καλα βεβαια το γεγονος οτι ειμαι ΚΑΠΗ δεν σημαινει οτι δεν ειμαι και ΜΥΩΔΗΣ.... ;D

οποτε κρατιεμαι καλα... ;D

Βέβαια αν η κιθάρα ήταν... μαχόγκανι μπορεί να ακουγόταν καλύτερα το άσ(θ)μα 

απο poplar ειναι οπως ολες οι vintage Fender Mustang,καλα με μαχΟγκανΥ θα εσκιζε... ;D

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου