andreasmilios Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nexarulhu Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Καλησπέρα Ωραια επιλογή τραγουδιου και αριστο αλμπουμ φυσικα, σε γενικες γραμμες καλα το πηγες το κομματι. παραπανω δεν μπορω να σου πω καθοτι δεν είμαι drummer ;D EXPECT THE UNEXPECTED... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Αν και δεν ακούω Death το πήγες εξαιρετικά το κομμάτι! Μπράβο σου! :) ΥΓ: Είμαι κιθαρίστας οπότε δεν μπορώ να μπω σε τεχνικά θέματα καθότι δεν γνωρίζω. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotos9 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Σαν μεγαλος fun του Death Metal και εγω.. Μπραβο πολυ καλο cover.O Hoglan θελει πολυ μελετη για να τον πιασεις και εσυ το καταφερες. metal και φραπε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση