argytar Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Ελα ρε Αργυρ !!!!!!! δύσκολο κομμάτι Django και το πηγες ωραιο ,μπραβο. Λοιπον μαζι με τα DVD θα σου στειλω και ενα ζευγαρι καπλαμαδες ,η κιθαρα θελει σήκωμα οποσδηποτε γιατι τασταρει και ακουω οτι εχεις αρχίσει να βαρας λιγο παραπανω (οπως πρεπει δλδ) .Απο την studio v3 πηγες καρφι στην καρτα ηχου? ωραιο ηχο εχει παντως..Παιζε αργα οπως παιζεις τωρα και ολα τα υπολοιπα θα ερθουν .... τωρα να σοου πω να βρεις καποιον να τζαμαρετε 1 φορα την εβδομαδα ,ειναι δυσκολο ξερω αλλα ειναι και το καλύτερο να ξερεις.. Σου ειπα και την αλλη φορα ...σεταρεις καμερουλα και τζαμαρουμε με skype ... δουλευει μια χαρα και το κανω συχνά ...μια φορα την εβδομαδα 1-2 ωριτσες ...Παντως μπραβο παρα μα παρα πολυ ωραιο ... και κατι τελευταιο που εχω αρχισει και μελεταω τωρα τελευταια... Τονισμους !!! ειναι το Α και το Ω στην gypsy να ξερεις.... ακου django και θα καταλαβεις τι εννοω .Παιζει μεγαλο ρολο στην Gypsy τι νοτες θα τονίσεις .. ακου και παρατηρησε το .. Στους τονισμούς ο Django είναι τόσο μαέστρος που ... πονάει ! Είχε φαντασία και έμπνευση ο άνθρωπος! Όσο για τα τασταρίσματα ίσως σηκώσω λίγο τη γέφυρα μου είχε δώσει καπλαμαδάκια ο Άδωνης, παίζει να έρθουμε Αθήνα διήμερο με τους Εκμέκ με τη νέα χρονιά οπότε μπορεί να την πάω και στον Άδωνη, μήπως όμως φταίνε οι χορδές Savarez ;D ;D ;D ;D ? Λέω να δοκιμάσω Dunlop στην επόμενη αλλαγή. (strings by mail κλπ) Για τζαμ κανονίζουμε με skype αν βρούμε χρόνο εννοείται! Μέχρι τότε βάζω τα playalongs του youtube.... Τέλος η ηχογράφηση έγινε από την προενίσχυση σε μια κονσολίτσα yamaha MG82cx που έχω για να πάρει λίγο reverb και έκοψα και πολύ λίγα μπασομεσαία, αλλά το μικροφωνάκι που μου πρόστεινες νομίζω ότι γράφει πέρα από αξιοπρεπώς!! Ίσως φτιάξω και καμιά πιεζοηλεκτρική γέφυρα να δοκιμάσω , ήχο , θα ποστάρω αποτελέσματα. Πάντως ξανά, πολλά θενξ για την υποστήριξη!! Mιλάμε και για τον Dennis! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Στο skype δεν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα εικονας και ήχου? το εχετε δοκιμάσει και γινεται να παιξεις μουσική με άλλον; Σορι για το οφ τοπικ. Αργύρη παρεπιπτόντως μου άρεσε παρα πολύ, αλλά ειμαι πολύ μικρός (εννοω ασχετος σε αυτο το ειδος για να κρίνω). Σε έχω δει και στη Ναουσα με τους εκμεκ το καλοκαίρι! Περασαμε φανταστικά! ;) MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Στο skype δεν υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα εικονας και ήχου? το εχετε δοκιμάσει και γινεται να παιξεις μουσική με άλλον; Σορι για το οφ τοπικ. Αργύρη παρεπιπτόντως μου άρεσε παρα πολύ, αλλά ειμαι πολύ μικρός (εννοω ασχετος σε αυτο το ειδος για να κρίνω). Σε έχω δει και στη Ναουσα με τους εκμεκ το καλοκαίρι! Περασαμε φανταστικά! ;) Δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής , φαντάζομαι ότι αν πετύχεις καλή σύνδεση μπορείς να τζαμάρεις! Thanks ρε συ γιατί δεν ήρθες να μας χαιρετήξεις! Μιλούσα με τον ImmortlX τότε για κατασκευές και είχαμε ατέλειωτη νερντοκουβέντα! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ καλός Αργύρη. Συγχαρητήρια. (Ο καημός μου είναι τα γυφτικα ρε γαμώτο... ααααχχχχ....) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stepar10 Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Δεν το έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής , φαντάζομαι ότι αν πετύχεις καλή σύνδεση μπορείς να τζαμάρεις! Thanks ρε συ γιατί δεν ήρθες να μας χαιρετήξεις! Μιλούσα με τον ImmortlX τότε για κατασκευές και είχαμε ατέλειωτη νερντοκουβέντα! O Γιαννης (Immortal) είναι καλός μου φίλος και εξαιρετικος ανθρωπος. Χαζες ντροπές, την επόμενη φορά (αν ξαναρθετε) θα έρθω γιατι απο την κουβεντα σας με τον Γιαννη θα έχω να μάθω σιγουρα πολλά! MUSIC IS MAGIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Πολύ καλός Αργύρη. Συγχαρητήρια. (Ο καημός μου είναι τα γυφτικα ρε γαμώτο... ααααχχχχ....) Να ΄σαι καλά Ray! Ποτέ δεν είναι αργά πιστεύω να αρχίσεις και γω τώρα αρχίζω τα μπουσουλήματα και είναι απολαυστικό! Άσε που σου ανοιγει και το μυαλό κιθαριστικά αν είναι κανείς και λίγο πεντατονικάκιας όπως είμαι εγώ! O Γιαννης (Immortal) είναι καλός μου φίλος και εξαιρετικος ανθρωπος. Χαζες ντροπές, την επόμενη φορά (αν ξαναρθετε) θα έρθω γιατι απο την κουβεντα σας με τον Γιαννη θα έχω να μάθω σιγουρα πολλά! Ναι ρε συ ο Γιάννης είναι και πολύ καλός μάστορας και γνώστης , έπρεπε να ρθεις να χαβαλεδιάσουμε! Next time! ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Ο καημός μου είναι τα γυφτικα ρε γαμώτο... Και δικός μου μεγάλος καημός! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση