Προς το περιεχόμενο

Το μεγαλειο των ελληνικων ταχυδρομειων!!!!!!!

Superfunk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικα ειναι official!

Eχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ τα χειροτερα ταχυδρομια του πλανητη (ακομα & της Ουγκαντας καλυτερα θα ειναι.... :twisted: )

Χθες το πρωϊ μου ηρθε φακελλος (προσοχη ΦΑΚΕΛΟΣ οχι δεμα και ΔΕΝ περασε απο τελωνειο) με χορδες ταχυδρομημενος απο ΗΠΑ στις 15 Αυγουστου!!

Το αστειο ειναι οτι στις 2 Σεπτεμβριου παρηγγειλα μια και θεωρησα οτι ειχε χαθει το συγκεκριμενο δεμα αλλο ενα φακελλο με χορδες το οποιο ηρθε στις 7 Σεπτ!!! 8O

Τελικα τι κανουν σε αυτο το μπ...δελο που λεγεται ΕΛΤΑ?? :twisted: Ολη μερα φραπε βαρανε??

Τρεμω τωρα για ενα δεμα που μου εχουν στειλει 29 Σεπτεμβριου απο ΗΠΑ με air parcel post το οποιο θα περασει και τελωνειο λογω ηλιθιοτητος του αποστολεα :twisted: καλο καλοκαιρι το βλεπω να ερχεται...

Ε,ρε Ελλαδα αθανατη με τους δημοσιουπαλληλαρες σου!!! :twisted:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 28
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Τρεμω τωρα για ενα δεμα που μου εχουν στειλει 29 Σεπτεμβριου απο ΗΠΑ με air parcel post το οποιο θα περασει και τελωνειο λογω ηλιθιοτητος του αποστολεα

So do i :( :( :(

Εστειλα πάντως την Παρασκεύη ένα πετάλι (σαν φάκελο όχι σαν δέμα) στην Αγγλία, με την πιο απλή υπηρεσία των ΕΛΤΑ, και Δευτέρα πρώι έλαβα mail από τον παραλήπτη ότι το παρέλαβε.

Και βεβαια το παρελαβε απο τα ΒΡΕΤΤΑΝΙΚΑ ταχυδρομεια ομως...... :twisted: (ευτυχως η δικαιοδοσια των ΕΛΤΑ παυει εκτος των ελληνικων συνορων...)

Τελικα τι κανουν σε αυτο το μπΟΥΡδελο που λεγεται ΕΛΤΑ??

Ολη μερα φραπε βαρανε??

Όλη μέρα... ναι! :D

Βαράνε... ναι! :D

Φραπέ... μμμ ... όχι ακριβώς... κάτι άλλο βαράνε... που τους έχει βαρέσει και αυτό στον εγκέφαλο... :twisted:

LEGO people live in houses made of their own flesh.

το προβλημα ειναι κυριως τα τελωνεια.εκει εχουν τονους δεματα και ελαχιστους υπαλληλους.εγω παντως οταν ψαχνω δεμα στο τελωνειο θα το βρω...

ειπαμε ..ΔΕΝ ηταν δεμα & ουτε περασε απο το τελωνειο...

τα χουμε πει κι άλλη φορά αλλα αξίζει άλλη μία!

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ!!!! που ήρθε το δεμα

εγώ προφανώς έχω εκεί που γίνεται η ταξινόμηση στους ΤΚ κάποιον κιθαρίστα ο οποίος μου έχει εξαφανίσει ήδη 3 δέματα.... (23 ιούνιου gfs,15 σεπτ χορδες, 23 σεπτ gfs) Μόλις παρείγγειλα ένα τέταρτο απο gfs σε άλλη διευθυνση ήρθε σε 7 μέρες...

Εχω πιασει τον ταχυδρόμο έχω παει στο κέντρο διανομης τώρα σε λίγο θα πηγαίνω να τα παραλαμβάνω απο το αεροπλάνο....

Λέω να μαζευτούμε να κάνουμε μια καταγγελία να σφίξουν λίγο οι κώλοι...

Λέω να μαζευτούμε να κάνουμε μια καταγγελία να σφίξουν λίγο οι κώλοι...

σιγα μη σφιξουν οι κ...ρες των δημοσιουπαλληλων.... :twisted: οπου υπαρχει μονιμοτητα και δεν υπαρχει η απειλη της απόλυσης προκοπη δεν προκειται να δουμε.. :twisted:

εγω παντως και χωρις να θελω να με ματιασω.........(φτου φτου :D :D ) μεχρι στιγμης εχω εκπλαγει πολυ θετικα απο τα ΕΛΤΑ. Οτι εχω παρει απο Αμερικη ειναι εδω σε μιαμιση εβδομαδα περιπου , απο Γερμανια απο 4 εργασιμες εως 1 εβδομαδα ενω μου εχει τυχει το εξης κουφο: τριτη πληρωσα με paypal τον πωλητη αυτος το εστειλε τριτη απογευμα και Τεταρτη πρωι το δεμα ( μικρων διαστασεων) ηταν στο γραμματοκιβωτιο μου !!!!!!!!!!!!! 8O 8O 8O 8O 8O . Επιπλεον ακομα και μεγαλα πακετα (οπως προσφατα αυτο με την παραγγελια μου απο rockinger ) μου τα φερνουν στο σπιτι και δεν μου αφηνουν ειδοποιητηριο γλιτωνοντας με απο χρονοτριβες στην ουρα του ταχυδρομειου........Απο εμενα μεχρι στιγμης.......10++

Στο θεμα των απωλειων απο τις αρχες καλοκαιριου σε συνολο 30 περιπου δεματων εχω χασει το ενα (ευτυχως μικρης αξιας) το οποιο ειχε αποσταλει 15αυγουστο (η θερινη ραστωνη πρεπει να ηταν υπευθυνη για την απωλεια)....

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου