cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Είναι και της ηλικίας αυτό μη στεναχωριέσαι Φώτη Μπορώ να μην στεναχωριέμαι, ο δικός μου γιός ρε γαμώτο..... :-X Επίσης θέλει να μάθει και τύμπανα Ωχ..Ωχ..Ωχ.... ;D. Να τα χαίρεσαι τα παλικάρια σου Δημήτρη :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Να τα χαίρεσαι τα παλικάρια σου Δημήτρη :) Να 'σαι καλά Φώτη! Έρχεται και ο τρίτος διάδοχος από στιγμή σε στιγμή! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Μπορώ να μην στεναχωριέμαι, ο δικός μου γιός ρε γαμώτο..... :-X Ωχ..Ωχ..Ωχ.... ;D. Υπαρχουν χειροτερα αδερφε!Η κορη μου που ειναι 15 ακουει ΡιΧανες ;D και τετοια,ευτυχως ο γιος που ειναι 10 κλινει αλλου.Οπως βλεπεις εχουμε παιδια ιδιων ηλικιων και σε καταλαβαινουμε. Να 'σαι καλά Φώτη! Έρχεται και ο τρίτος διάδοχος από στιγμή σε στιγμή! :D Mε το καλο Δημητρη! Το καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Το καλυτερο Χριστουγεννιατικο δωρο! Ω ναι! Να δω κάθε πότε θα πιάνω κιθάρα τώρα. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2013 να του πεις ευγε και απο εμενα. Δεν αναλαμβανεις σε κανα δυο χρονάκια και τον δικό μου αφου βλεπω οτι και εσυ το εχεις ως δασκαλος απο το αποτελεσμα, γιατι εγω δεν εχω υπομονη για τέτοια? λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 να του πεις ευγε και απο εμενα. Θα του διαβιβάσω τα εύσημα με μεγάλη μου χαρά, cos_dr. Ευχαριστώ :) Όσο για το δικό σου τέκνο, αν έχεις την διάθεση να ανεβαίνεις 500 χλμ. (Αθήνα-Αλεξάνδρεια) και τα €€€ (284,55 Ευρώ το μάθημα 8)), με χαρά μου να τον διδάξω :D Αν και, αν κρίνω απ'το δικό σου ταλέντο (όχι μόνο στα πλήκτρα ;)) ο μικρός θα τό'χει από τα αποδυτήρια :D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Johnny.T Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ το ξανάκουσα το θέμα από το Youtube και αυτό το θέμα με το χρόνο σκέφτηκα όταν το άκουσα δηλ ότι ο πιτσιρικάς πατάει μια χαρά.Αμα παίζει και με τα δυο χέρια σε δύο μήνες μιλάμε για τάλαντο.Αντε και σε σόλα DP τώρα.Να το χαίρεσαι Φωτή. If I don't doit somebody else will Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση