Waterfall-K Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, αλλα η "συμπαθεια" μου για την Moog ειναι μεγαλυτερη... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Είναι πολλά μαζεμένα που θέλω να σχολιάσω. :) Είσαι 46 χρονώ ρε κορδονούρη. Ξύρισε το παγώνι, φόρα κι ένα πουκάμισο... Δεν είναι αστείο. Αν έχετε άκρες με τελωνεία/αποθηκάριους/ενεχυροδανειστήρια κάντε κανένα τηλέφωνο να βρούμε πού παράπεσε το υπόλοιπο drumkit. Πήρα δυο γνωστούς αλλά τζίφος. Για όλα αυτά τον αγαπάμε τον Portnoy!! ;D ;D More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Ναι, αλλα η "συμπαθεια" μου για την Moog ειναι μεγαλυτερη... Γνωστό και αυτό ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Κομματαρα και υπεροχο,υπεροχο ομως,σολο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Κομματαρα και υπεροχο,υπεροχο ομως,σολο! +1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Σολάρα και ηχάρα. 8) Ω, ναι και στα δύο! :o Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση