gadget Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Χαχα! Το νικήσαμε το σύστημα! Αν και όχι με χακάρισμα... απλά συνεννοηθήκαμε με το παλικάρι να βγάλει για λίγο το sold! +1000 Για να "διορθωθεί" το θέμα με το SOLD. Με μερικές weiss καλής ποιότητος το αναλαμβάνω και εγώ :P :P Πι.Εσ. Thanks Κανιμώθριος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 ξεφεύγουμε απ το θέμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Παράγγειλα πριν 10 μερες μια καρτα ηχου που ειχα βρει στο νοιζ ,του εστειλα στοιχειά του τύπου..μιλήσαμε και ολα ο.κ... οσο είδατε εσεις την καρτα την ειδα και εγω .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Administrator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Παράγγειλα πριν 10 μερες μια καρτα ηχου που ειχα βρει στο νοιζ ,του εστειλα στοιχειά του τύπου..μιλήσαμε και ολα ο.κ... οσο είδατε εσεις την καρτα την ειδα και εγω .... ...και απο που προκύπτει απατεώνας; Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 ...και απο που προκύπτει απατεώνας; yameth αν θεωρείς τίμιο το γεγονός να κλείσεις τ συμφωνία να στείλεις όλα τα στοιχειά σου και να καταλήξει έτσι το θέμα τι να πω... Υ.Γ ...φιλικά πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Σου πήρε λεφτά; When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Σου πήρε λεφτά; Οχι φιλε μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gdevelek Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Παράγγειλα πριν 10 μερες μια καρτα ηχου που ειχα βρει στο νοιζ ,του εστειλα στοιχειά του τύπου..μιλήσαμε και ολα ο.κ... οσο είδατε εσεις την καρτα την ειδα και εγω .... "όλα ΟΚ" δηλαδή ΤΙ κανονίσατε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Οχι φιλε μου... http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82&dq= Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-ΑΓΓΕΛΟΣ Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2013 http://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/triantafyllides/search.html?lq=%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%8E%CE%BD%CE%B1%CF%82&dq= δε τον αποκάλεσα απατεώνα ... Έχω χρησιμοποίηση τη λέξη "τιμιο" πιο πανω....τωρα αν δεν το θεωρείς άτιμο αυτο που εκανε ο.κ εγω μπορει να ειμαι στραβός .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις