Προς το περιεχόμενο

Απατεώνες απο αγγελίες έχετε πετύχει;

ex-ΑΓΓΕΛΟΣ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλό είναι να αναφέρουμε εδώ μέσα ότι ύποπτο πέσει στην αντίληψή μας, έτσι μπορούμε να "γλυτώσουμε" κάποιες απατεωνιές.

Τον τελευταίο μήνα μήνα εγώ προσωπικά έχω κάνει αναφορά μια "παραπλανητική" αγγελία και σε άλλους 2-3 που "έβαλα χέρι" (με την απειλή αναφοράς) διορθώθηκαν σχεδόν αμέσως και χαλάλι το βρίσιμο που έφαγα.  ;D

Είναι και στο χέρι μας να κρατήσουμε μακριά όσα περισσότερα λαμογια μπορούμε ...

+1

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 239
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Πιστεύεις οτι ηταν απατεωνια αυτο?  8)

Δεν είπα ότι είναι απατεωνιά αυτό,ίσα ίσα το αντίθετο,με μιά καλή συνεννόηση μπορείς να αποφύγεις την απατεωνιά.

Δεν θα έκανα ανταλλαγή εάν δεν έβλεπα το όργανο από κοντά,μιάς και το παιδί ήταν ΟΚ βρήκαμε λύση με τον κοινό του γνωστό.

Οπότε και αυτός ήταν καλυμένος και εγώ.

Αν και μετά από 5 μέρες αλλά απάντησα  ;D

Έκατσε καλά η δουλειά στην περίπτωση σου... Υπάρχουν και τυχερά...  :)

Έκατσε καλά η δουλειά στην περίπτωση σου... Υπάρχουν και τυχερά...  :)

Το καλό στην υπόθεση ήταν πως το παλικάρι ήταν πρόθυμο και συνεννοήσιμο και φυσικά ότι υπήρχε ο γνωστός του στην πόλη μου.

Το ότι ήθελα με αυτόν τον τρόπο να γίνει η ανταλλαγή δεν το θεωρώ τυχερό απλά δεν το άφησα τελείως να είναι χύμα.

Θα μου πεις πως αν δεν υπήρχε ο γνωστός τι θα έκανα?

Δεν το έχω σκεφτεί αλλά θα ψάχναμε κάποια λύση έτσι ώστε να βρούμε κάποιον που να κάνουμε το ίδιο πράμα όπως έκανα ή κάτι άλλο

Flying High Again

• 2 εβδομάδες αργότερα...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΙΣ GIBSON ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ebay ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΡΕΠΛΙΚΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΙΣ GIBSON ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΪΜΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΩΛΗΤΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΣΤΟ ebay ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΡΕΠΛΙΚΑ, ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ.

Εγω θα εβαζα και link! Κατι τετοιοι θελουν ξεμπροστιασμα! Μπορω να φανταστω βεβαια ποιος ειναι!!!

ΕΚΑΝΑ ΗΔΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ και περιμένω απάντηση γιατί ετοιμάζω καταγγελία στις αρχές αφού υπάρχει το τηλ του. , O πωλητής είναι επιθετικός και έχει πλήρη γνώση οτι πουλάει μαϊμού, υποτίθεται οτι την αγόρασε πριν 6 μήνες από thomman 4000 ευρώ άλλα πούλησε το CERTIFICATE OF AUTHENTICITY μαζί με την βαλίτσα και την απόδειξη του thomman !!!! μου έστειλε και 5 photos και είναι στην διάθεση τον διαχειριστών και αυτές. Επίσης αναφέρει οτι την πουλάει γιατί φεύγει στο εξωτερικό και ταυτόχρονα ζητάει σε άλλη αγγελία για αγορά IBANEZ JEM REPLIKA !!!   

• Administrator

Το ότι δεν έβαλε καποιος οριτζιναλ φωτό δεν σημαινει πως πουλάει μαϊμού. Πολλοί το κάνουν.

Οταν και αν καταλήξουμε πως είναι μαιμού με στοιχεία (που δεν έχουμε δει), τότε αποκλείουμε την αγγελία και τον πωλητή.

Μέχρι τότε: Οχι πίσσα και πούπουλα χωρίς δίκη! ;D

Live and let Live.

Το ότι δεν έβαλε καποιος οριτζιναλ φωτό δεν σημαινει πως πουλάει μαϊμού. Πολλοί το κάνουν.

Οταν και αν καταλήξουμε πως είναι μαιμού με στοιχεία (που δεν έχουμε δει), τότε αποκλείουμε την αγγελία και τον πωλητή.

Μέχρι τότε: Οχι πίσσα και πούπουλα χωρίς δίκη! ;D

ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΜΕ   ΚΑΙ ΣΒΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ...

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΜΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΑ, ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ...

Επισης ο τυπος "φευγει" για εξωτερικο κανα 6 μηνο τωρα....  :D

Αλλα λυστε μου 1 απορια...

Αν σε αυτη την αγγελια γραφει αυτος

http://smart.noiz.gr/details.php?id=163420....... με τα οποια Ελληνικα γνωριζει...

Σε αυτην του ιδίου ποιος γραφει ?

http://smart.noiz.gr/details.php?id=173926

seems legit

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

• Moderator

Το λέει ξεκάθαρα,έχει ''sympoul dragan magnites '' πάνω η κιθάρα.Και η αυθεντική που έχει ο Vai φοράει ακριβώς τους ίδιους!  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

More is more. Yngwie Malmsteen

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου