Lefteris96 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Lefteris96 - Παίδες δεν μπορω να ηχογραφήσω με το Nuendo... Έχω μια εξωτερική κάρτα ήχου TASCAM http://www.keymusic.com/gfx_productcode/XL/125595/2/Tascam-US125M.jpg , ένα κανονικό πυκνωτικό, έχω κατεβάσει το ΑSIO4ALL και ενώ βλέπω πως έχω ηχογραφήσει όταν δοκιμάζω ν'ακούσω τι ηχογράφησα δεν ακούγεται τίποτα, ενω υπάρχει μια κυματομορφή. Δοκίμασα κιάλλα προγράμματα όπως το StudioOne 2 αλλά τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Εφόσον έχεις κυματομορφή στο πρόγραμμα, σημαίνει ότι κάτι παίζεται με τις εξόδους σου. Τις έχεις σετάρει/δηλώσει στο πρόγραμμα που χρησιμοποιείς; Με τι προσπαθείς να ακούσεις; Ακουστικά, monitor; Μήπως είναι εκεί το πρόβλημα; Επίσης, μήπως φταίει ο ASIO4ALL; Δοκίμασες τους κανονικούς divers της κάρτας ήχου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lefteris96 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Ακούω απ'τα ακουστικά... Μπαίνω στο Device setup του Nuendo και μου βγαίνει μόνο το ASIO4ALL και όχι η κάρτα ήχου για κάποιο λόγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Κάνε μια απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση των ASIO drivers της κάρτας ήχου σου. Για καλό και για κακό, κάνε και απεγκατάσταση τους ASIO4ALL, μπας και θέλει να βλέπει μόνο έναν ASIO driver, αν και περισσότερο για "ψυχολογικούς" λόγους θα έκανα κάτι τέτοιο. Λογικά δε νομίζω να μπλοκάρουν οι ASIO4ALL τους ASIO της κάρτας ήχου σου. Παρόλα αυτά δοκίμασέ το. Επίσης φρόντισε να έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση των ASIO drivers, κι επίσης να ταιριάζει με τα Windows σου, π.χ. αν έχεις 64bit Windows, κάνε εγκατάσταση τον 64bit driver, αν υπάρχει διαθέσιμος. Πέρα απ' αυτό δεν ξέρω, δε θα τολμούσα να προτείνω επανεγκατάσταση του Nuendo απ' την αρχή. Ξέρω πόσο χρονοβόρα και επίπονη προσπάθεια είναι να το στήσεις απ' την αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lefteris96 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Ξαναεγκατέστησα τη κάρτα ήχου και απεγκατέστησα το ASIO4ALL, αλλά τώρα κατάφερα να ακούω αυτό που ηχογράφησα μόνο που υπήρχε ενα latency. Και καθώς ηχογραφώ τα vocals ακούγεται το beat απο πίσω... Δηλαδή ηχογραφείται και το beat. Τ'ακουστικά μου είναι απλά, δεν έχουν σχέση μαυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lefteris96 Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Στήν ουσία ψάχνω πώς να διώξω latency, παράσιτα που πιστέυω πώς έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους και το άλλο θέμα που ηχογραφείται και το beat μαζί με τα vocals και το ακούω 2 φορές μετά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Εγκατεστησες τους drivers της καρτας αφου εβγαλες το asio4all? Πες μας ποιους drivers εμφανιζει στο device. Multimedia driver και direct x full duplex δεν εχουν νοημα... (Σορρυ...αλλα... Ξαφνικα εμφανισε το προβημα, ή απο την αρχη τωρα παλευεις να το βαλεις μπροστα; ) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lefteris96 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 γίνεται αυτόματα με το που συνδέω install οπότε δεν γνωρίζω.... Τώρα το βάζω πρώτη φορά και δεν μου λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Σου δειχνει τους drivers ειπες, στα devices του nuendo? Αν οχι, ισως πρεπει να μπεις στο device manager των windows, να απεγκαταστησεις το προγραμμα οδηγησης, να καταργησεις την συσκευη, να την ξεσυνδεσεις και μετα απο την αρχη Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2013 Ωπα! Παυση! Πατωντας F4 που σου βγαζει τα input και output της καρτας, εχεις επιλεξει τις σωστες; Δηλαδη, αν ειναι συνδεδεμενα τα in left και right, εχεις δρομολογησει τις σωστες εξοδους της καρτας στο output? Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση