μτ Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 εχω 2ζυγαρια μονιτορ κ 2 πισι χωρις γειωση εδω και 4 χρονια και κανενα προβλημα.ισως ναι με μπαλανσεντ καλωδια δε θα χεις θεμα..δοκιμασε να παρεις ενα καλο ups.οταν ειχα δεν εβγαινε κανενα προβλημα θορυβου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Guru Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Αγαπητέ μτ, το να "παίζεις" με τις γειώσεις, είναι σαν να περνάς καθημερινά ως πεζός μια λεωφόρο ταχείας κυκλοφορίας με κόκκινο φανάρι... το ότι δεν σε έχουν μαζέψει αλοιφή από τον "δρόμο" ακόμα, δεν είναι επαρκές επιχείρημα ώστε να προτείνεις "απαίδευτα" την πρακτική που ακολουθείς και σε άλλους... αν ακολουθήσει την συμβουλή σου και φάει 230 κατακέφαλα, τι θα κάνεις μετά? θα ζητήσεις συγνώμη? ΥΓ. σόρυ από μένα για το ύφος (δεν ξέρω και την ηλικία σου) αλλά λίγη υπευθυνότητα παραπάνω ποτέ δεν έβλαψε... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2014 Οπως γραφω και εγω παραπανω και στο μεταφρασμενο link, ΠΟΤΕ δεν αφηνουμε τις συσκευες χωρις γειωση, όπου απαιτειται!!! Οποτε, το λιγοτερο ειναι απο θεμα τυχης να μην παθει καποιος ηλεκτροπληξια... Μια φορα ειναι αρκετη... Λοιπον, ας ειμαστε λιγο πιο υπευθυνοι, και ας μην παιζουμε με το ρευμα. Αυτοι που γραφουν πως δεν πρεπει να καταργειται η γειωση, κατι ξερουν ;) Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση