Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση εξοπλισμού, τι προτείνετε;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το le σε ενα ρόλο που του πάει γάντι χαχαχα

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 21
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Αν και δεν είπες περίπου οικονομικά πόσο μπορείς να κινηθείς, αφού θες ΚORG όχι για λαϊκά και πιό καινούργιο μοντέλο από το Triton LE γιατί δεν κοιτάς αντί για το OASYS το M3?

Studio και Live όργανο με sampler και πολύ καλούς ήχους. Η μόνη σοβαρή έλλειψη για ροκ ήχους είναι η έλλειψη ενός Hammond ME faders (αν και έχει ένα σωρό ήχους Hammond), αλλά κυκλοφορούν δωρεάν λύσεις γι αυτό το θέμα. Άντε και η μη αποθήκευση των ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ samples  (πρέπει να τους κάνεις load μετά την εκκίνηση) To73ρι το βρίσκεις καινούργιο σε πολύ καλή τιμή.

Αλλιώς μπορείς άφοβα να κοιτάξεις και άλλη εταιρία.

το le σε ενα ρόλο που του πάει γάντι χαχαχα

Τώρα αυτό νοείται μουσική; Εμένα μου φαίνεται σαν ένας φλύαρος που δεν έχει τί να πεί και απλώς μιλάει ασταμάτητα. Πώς το αντέχουν αυτό το πράμα όσοι το αντέχουν;  :P Και γιατί συνέχεια όλοι οι ήχοι με delay εφέ; Δεν καταλαβαίνω.

Τώρα αυτό νοείται μουσική; Εμένα μου φαίνεται σαν ένας φλύαρος που δεν έχει τί να πεί και απλώς μιλάει ασταμάτητα. Πώς το αντέχουν αυτό το πράμα όσοι το αντέχουν;  :P Και γιατί συνέχεια όλοι οι ήχοι με delay εφέ; Δεν καταλαβαίνω.

Κι εγω δεν το αντέχω το στυλ, αλλα έχει σοβαρους παίχτες (ασχετα αν σε μενα και σένα φαινεται αστειο και γραφικό)

Ο συγκεκριμένος είναι απλά σαχλαμάρας, νομίζω πως ούτε αυτοι που τους αρεσει το είδος θα τον αντεχαν πολυ.

ναι , συμφωνω μαζι σας, δεν ειναι οτι δεν ειναι καλός, απλα ειναι χαμενος στην επίδειξη, οι φρασεις του ειναι υπερβολικές ακόμα και για το είδος. too many notes σε καθε μετρο.

Δεν ακουγεται ουτε απο τους λατρεις ετσι οπως το κανει.

Εχει αλλα αστερια αμα κανετε search.

Μια μερα θα τα χωσω κι  εγω σε κανα βιντεο αν εχω ορεξη και θα το ανεβασω στα clips. Να ξυπνησει ο σκυλας μεσα μου που τον εχω καταπιεσει.

• Guru

Άλλα ακούσματα, άλλο είδος "μουσικής", εντελώς αδιάφορο και φλύαρο. Για κάποιους μπορεί να φαίνεται ή ακόμα και να είναι must.

Καλώς ή κακώς πάντα θα υπάρχει κοινό για αυτού του είδους τη μουσική. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να ανοίξω κουβέντα περί ποιότητας κλπ, γιατί θα βγούμε τραγικά περισσότερο εκτός θέματος απ' ό,τι είμαστε ήδη. 8)

Εχω εναν γνωστο βουλγαρο μεσηλικα επαγγελματια μουσικο , ηρθε μια μερα σπιτι και μου λεει βαλε μου εναν 2/4 ρυθμο.

Εκει να δειτε τι εκανε ο τυπος, με χαζεψε, επρεπε να το γραψω.

ειναι και το στυλ στα λαϊκα καποιων χωρων που σηκωνει τετοιο παιξιμο και τους αρεσει εκει.

• Guru

...ειναι και το στυλ στα λαϊκα καποιων χωρων που σηκωνει τετοιο παιξιμο και τους αρεσει εκει...

Ακριβώς, είναι το στυλ κάποιων χωρών όπως Βουλγαρία κλπ όπως είπες. Όπως έχουμε εμείς τα νησιώτικα - ποντιακά κλπ, λέω γω τώρα.

Όπως πολύ σωστά είπε ο cyclops, είμαστε εκτός θέματος.

παω στην παιδικη χαρα εγω λολ σορυ και απο μενα για το off, παω εκει

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου