doubletrouble Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 http://www.ebay.com/itm/21-Medium-Fret-Stratocaster-Rosewood-Fretboard-Maple-Guitar-Neck-Vintage-Satin-/251382971796?pt=UK_Guitar_Accessories&hash=item3a8797bd94 Ριξε μια ματιά. Γενικα πάρα πολύ ωραίο μπρατσάκι,με καλη ταστοδουλεια και οικονομικότατο. Εγω πριν παραγγείλω του ζητησα και μου εστειλε 3-4 κομματια σε φωτογραφια και διάλεξα. και μου έστειλε το συγκεκριμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 ε αν δε το πηγες για leveling ναι ειναι και καλη ταστοδουλεια.γιατι εγω συνηθος τα παω παντα papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2013 ε αν δε το πηγες για leveling ναι ειναι και καλη ταστοδουλεια.γιατι εγω συνηθος τα παω παντα Εννοείτε πως το πήγα,αλλα ο μάστορας μου είπε πως ήταν σχεδόν οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση