fatalv Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Αυτή είναι προφανώς προσωπική άποψη να φανταστώ. Δεν θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο, φίλε cyclops. :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-cyclops Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Δεν θα μπορούσε να είναι και κάτι άλλο, φίλε cyclops. :) Εγώ πάντως, μην έχοντας ακολουθήσει ενδελεχώς την καριέρα της, αλλά ξέροντας απλά κάποια κομμάτια της, θεωρώ ότι έχει ζεστή και εκφραστική φωνή. Γνώμη μου φυσικά, αυτά είναι γούστα. Περί ορέξεως που λένε. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 θεωρώ ότι έχει ζεστή και εκφραστική φωνή. Γνώμη μου φυσικά, αυτά είναι γούστα. Περί ορέξεως που λένε. :) ;) Σωστός. :) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pericles Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2013 Προφανως ο Fatalv ξερει καποια πραγματα που εμεις αγνοουμε.Τεχνικα ειναι εξαιρετη χωρις να κερδιζω τιποτα .Οσο για τους Premiata Forneria Marconi ηταν -ειναι ; οντως γκρουπαρα αλλα σε αλλο επιπεδο και στυλ. Καλο θα ειναι να βλεπουμε και σε τι κοινο απευθυνεται παγκοσμια η Pausini - δεν ειναι ολοι αυτοι ασχετοι και οπως και να το κανουμε οι Ιταλοι γενικα εχουν την μουσικη δευτερη φυση !!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση